canalele de pe inelsat se pot recepţiona cu aparate dongle-dublu receptor sau două aparate legate antre iele cu rs232 o parabolă W3 7E şi o parabolă intel 0,8 W şi surpriză se vede aproape tot
![]()
canalele de pe inelsat se pot recepţiona cu aparate dongle-dublu receptor sau două aparate legate antre iele cu rs232 o parabolă W3 7E şi o parabolă intel 0,8 W şi surpriză se vede aproape tot
![]()
serios şi foarte serios din 4aprilie funcţionează
să ştii că nu vand nimic doar informez dacă vă interesează
o zii bună![]()
Last edited by laleauaneagra; 14-04-11 at 15:48. Reason: regula12
Digi TV poate fi deschis cu două receptoare vezi semnătura mea merge eu le văd sau cu un receptor dublu vezi-Samsat 560 sau Digiclass totul funcţionează prin sat sharing adică (receptorul dongle are antena pe eutelsat W3 ,7 grade est şi este cuplat la celălalt rec. cu cablu nul modem ,referitor la ce am eu adica Atlas cu dongle şi Illusion care e pe 1002)
ai putea sa fi amabil si sa ne dai mai multe detalii?! ca sincer nu prea inteleg "conexiunile" si cred ca sunt in asentimentul colegilor nostri care citesc ceea ce ai scris tu mai sus...
2 X DIGI - invatam si tot invatam...
deci o antena pe w3 o alta pe digi,doua receptoare conectate la antene care la randul lor sant conectate prin null modem,VEZI DIGI?????primeste ecm de la vreun satelit secret???
fa ma sa inteleg utilitatea antenei si recului de pe w3,de ce e legat null cu cel de pe digi si cine face deschiderea
---------- Post added at 14:22 ---------- Previous post was at 14:14 ----------
buuun,cred ca am inteles sper eu,e o alta metoda de share,ceva in genul download ului offline,doar ca se face via satelit
acum m am prins