Results 1 to 3 of 3

Thread: Router nou , problema noua

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member
    Mentioned
    31 Post(s)

Default Router nou , problema noua

Mi-am schimbat vechiul router ( Asus WL-500gP ) cu unul nou de la TP-LInk TL-WR1043ND , deoarece aveam prb. cu cel vechi la limitarea benzi de net si pe wifi
    In schimb cu cel nou imtampin o noua prb. si nu stiu de unde provine , dar despre ce este vorba
    Cu plug-inul cccam.info 1.1 nu imi mai afiseaza clienti si nici daca incerc pe browser-ul de internet ( ie8 ) cu adresa dreamului : 16001 , imi afiseaza doar serverele atat cu plug-inul in cauza cat si pe ie8
    Am in prezent instalat dyndns updater pe care il foloseam si inainte pe routerul vechi , am incercat sa fac si forwarding la portul de cccam
    Noul router are la optiunea forwarding virtual server acest meniu ( de fapt aceasta este interfata web a routerului ) : http://tp-link.biz/emulation/TL-WR1043ND/index.htm
    Asa arata optiunea Add new : http://picasaweb.google.com/lupull08...80809764340770 si unde trebuie sa selectez la Common Services Port intre : DNS, FTP, GOPHER, HTTP, NNTP, POP3, PPTP, SMTP, SOCK, TELNET
    In functie de ce serviciu am ales va fii si portul in cauza selectat automat ( ex. HTTP - portul 80 )
    La Protocol am setat TCP , problema este ca nu am cum ( sau nu stiu eu ) cum sau unde trebuie sa scriu portul de cccam , tcp-ul asa cum scriam la routerul vechi
    Pt. cei care au linie cu mine ( mario08 ) aceasta este prb. in caz ca sint afisat cu prb. la voi si a rog o mana de ajutor pt. rezolvarea acestei prb.
    Multumesc anticipat de raspunsuri/idei/sugesti

RSP - TEAM zildan's Avatar
    Mentioned
    115 Post(s)

mario, mario .....

Deci daca privesti mai atent captura postata de tine, observi ca ai 2 optiuni:

1. Una simpla si restransa - apesi pe Common Service Port si alegi un port predefinit de ex telnet (nu e cazul aici)
    2. Cea cautata de tine in care definesti singur portul cccam incepand de la primul camp Service Port (aici pui adresa portului tau), apoi adresa dream alegi TCP la protocol si ai grija sa fie Enabled.

Cat despre faza cu cccam info, vezi ca si acolo gresesti ceva.
    Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...

Standard RSP member
    Mentioned
    31 Post(s)

Multumesc , am rezolvat prb.
    Pe mine ma derutat ideea ca la alegerea unui Common Serv.... , chiar daca eu initial scrisesem portul de cccam routerul modifica portul meu cu unul de la el in functie de Comm.......
    Am incercat la unul dintre Comm....... sa modific apoi iar portul si imi dadea eroare , astfel tragand o concluzie gresita : ca trebuie sa las porturile implicite in functie de Comm.... ales
    Acum dupa ce am ales DNS la Comm..... mi-a aparut portul 53 dupa care l-am modificat din nou in portul de cccam , apoi Save si Enable All si asa am rezolvat prb.