Results 1 to 15 of 129

Thread: Oscam si card TVR

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    maniac lao's Avatar
    Mentioned
    31 Post(s)

N-am mai raspuns dupa primul post, am vazut ca ai 620 posturi si ai fost GM. Asa ca nu prea cred ca nu stii, ai vrut sa te distrezi nitel.
    Oricum tu nu ai cerut "mura-n gura" , ai vrut sa si mestece cineva pentru tine!
    Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Smile Help

Salut tuturor,

Vreau sa trec de la mbox la oscam......pentru inceput nu stiu mai nimic de oscam......vreau sa pun un card TVR pentru inceput in oscam......setarile de la postul 2 sunt corecte ? folosesc un dm600 (E1) cu gemini 4.60 si un binevoitor care detine un card TVR in oscam as vrea sa ma ajute si pe mine sa folosesc oscam......sa-mi recomande si o versiune stabila pentru ca am vazut tot felul de discutii in contradictoriu......momentan vreau sa fac un server oscam sa pot face schimb de linii ......din septembrie imi voi lua si un local decent pentru a face cu adevarat un server bun......doresc sa folosesc numai oscam singur fara a instala cccam......astept recomandarile voastre......eventual imi puteti trimite un id de mess pe PM......

Multumesc anticipat !!!!!