in primul rand vreau sa va spun ca nu ma prea pricep la receivere tv si as vrea daca se poate sa imi explicati mai detaliat daca se poate. sunt abonat la dolce prin satelit si din fericire sau poate din pacate mai am inca un receiver de la boom pe care nu il folosesc. iar acum si intrebarea: se poate ca receiverul de la boom sa il resoftez, sa ii introduc un key sau sa ii fac orice alceva dar in final sa pot sa receptionez canale tv, indiferend daca de la boom, sau sa il folosesc ca si al doilea receptor la dolce. mentionez ca am introdus cartela de la dolce in rec boom dar nu a mers (era prea simplu), vreau sa mai spun ca receptoarele sunt identice si anume: cdvb5668. vreau sa va mai spun ca am un tv dmtech lq 26 xth care are dvb-t incorporat si prin care in spania printr-o antena dinacelea vechi cum erau la noi inainte de `89 receptionam aproape toate canalele spaniole hd, iar aici in romania nu reusesc sa prind nimic.
help me cu boom tv-ul.
![]()

era prea simplu), vreau sa mai spun ca receptoarele sunt identice si anume: cdvb5668. vreau sa va mai spun ca am un tv dmtech lq 26 xth care are dvb-t incorporat si prin care in spania printr-o antena dinacelea vechi cum erau la noi inainte de `89 receptionam aproape toate canalele spaniole hd, iar aici in romania nu reusesc sa prind nimic.
help me cu boom tv-ul.
Reply With Quote