Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Results 1 to 9 of 9

Thread: satelitii.info sa fie un forum foarte restrictiv?

Standard RSP member Scary's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Default satelitii.info sa fie un forum foarte restrictiv?

poate imi stergeti topicul acesta, sincer nu ma intereseaza. postez cu speranta ca nu il stergeti .

am postat si eu un topic nou la sectiunea "SATELITI: -WORKING LOCAL CCCAM" .

am primit multe mesaje prin PM din care foarte multe aveau carduri care le am, si nu ma intereseaza. am dorit sa mai postez un mesaj in acel topic ca nu fac schimb cu anumite carduri, pentru ca le am, si topicul mi-a fost sters.

am fost indrumat sa citesc regulile acestui forum. zis si facut. am intrat unde mi s-a spus, adica aici http://sateliti.info/announcement.php?f=178 .

si acolo am aflat ca ar fi trebuit sa iau ban pe tema asta, si ma mir de ce nu am luat? si nu sunt la prima abatere...

in concluzie, regulile sunt respectate atunci "cand trebuie".

Standard RSP member
    Mentioned
    1 Post(s)

poate ca cineva s-a gandit ca esti la prima abatere si te-a iertat. poate se razgandeste, ca meriti, vad.
    HH/1m

RSP - Team dan2000's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

toti gresim...prima data trega mearaga dar daca o tii tot asa normal ca-ti vor fii sterse posturile.

Expert Gigablue & Mut@tant 4k laleauaneagra's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

neeeeeeeeee nu sterge nimeni si da se inghit multe de la useri ca asa santem noi mai prosti si naivi din fire si datorita acestor calitati minunate ale noastre o cam luam la cur intr una si vezi Doamne tot noi am fi devina,deh nu poti fi si cu p...a in cur si cu sufletu in rai,asta referitor la noi ca in rest NU COMENTEZ prea detaliat

acel topic e foarte restrictiv deci banuiesc ca fiind in acest hobby intelegi niste chesti dar daca vreodata vor fi probleme am sa i trimit la tine acasa sa rezolvi problema

banuiesc din nou ca ai stiut si tu de la inceput ce vrei si tu de la topicul acela nu sa l editezi toata ziua si chiar de ar fi asa restul problemelor tale referitor la acel topic le rezolvi in pm

vei primi un ban de 3 zile si in aceste zile vreau sa meditezi la aceste afirmati:
    si acolo am aflat ca ar fi trebuit sa iau ban pe tema asta, si ma mir de ce nu am luat? si nu sunt la prima abatere...

in concluzie, regulile sunt respectate atunci "cand trebuie".

iar daca mai esti interesat pe urma de acest forum esti binevenit insa pe viitor as dori sa ne respectam cu totii si sa nu mai aruncam asa vorbe.....
    HD51: 4K - KODI - HBBTV - IPTV STALKER
    TOP5: Zgemma H9,
    Mut@nt/AX HD51 4K, Axas E4HD, Bre2ze4K, VU+ Ultimo 4K

Standard RSP member
    Mentioned
    15 Post(s)

Pentru vocabular nu se baneaza?
    Cam aiurea postarea asta ce se vrea a fi moderatoare.
    Edision Mio 4k plus, Vu+ Zero 4k, Samsung UE49MU6452, Samsung QE55Q82RATXXH

Mentioned
    0 Post(s)

ahaaa si postarea lui e foarte foarte potrivita

hai ca i rost de scandal,licitati

uite ca sa ti fac pe plac nu am sa intru nici eu 3 zile,esti multumit????ar trebui ca de aia ai postat nu???

Standard RSP member Scary's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

ideea este ca este topicul meu, cardul meu, eu decid daca mai vreau sa fac schimburi sau nu. pentru cei care sunt in domeniu, stiu despre ce vorbesc. un server de sharing, sa ii spunem asa, are un numar limitat de clienti, de card la fel. in momentul cand deschizi un asemenea topic, inseamna ca ai cateva locuri libere ce odata se vor termina.

mi se pare stupid, sa iti interzica cineva sa zici ca nu mai vrei sa faci schimb ca ai servarul full. cam asa se intampla pe acest forum, ceea ce denota lipsa de profesionalism si incurajarea schimburilor "Fake".

e domeniul vostru, platiti pentru el, deci, faceti ce vreti CU EL.

Mentioned
    0 Post(s)

nu ai inteles,in acel topic ai de completat niste rubrici si ele trebuie respectate ata si nimic mai mult,RESTUL DE COMENTARII,CE VREI CAT VREI SI CUM VREI SI CU CINE VREI O FACI EXCLUSIV IN PM

de aici pana sa vi cu asemenea acuze eu zic ca e cale lunga,binenteles ca nu esti nici primul si nici ultimu

asta e tot si zic eu simplu ca buna ziua

asa e si la sectiunea shop,postezi ce ai,RESTUL IN PM

ACOLO VORBITI SI FACETI CE VRETI

RSP Team XVanish's Avatar
    Mentioned
    10 Post(s)

Careva s-a pripit sa inchida acest topic. Imi cer eu scuze in numele lui.
    Mi se parea normal sa-i explicati omului ca exista niste reguli la acea sectiune, si ca ii cerem sa le respecte. Trebuie sa inteleaga ca restul discutiilor se poarta in PM (nu in topicul din acea sectiune) pentru a evita crearea de alte probleme pe care le stim cu totii. Explicatia e simpla: nu ai respectat cerintele sectiunii si ai inceput sa dai detalii care nu sunt necesare si nici acceptate, motivele banuiesc ca le stii.

Topicul acesta ramane inchis, nu vad rostul continuarii discutiilor aprinse, insa atentie mai mare pe viitor, inainte de a inchide un topic explicati clar problema si scopul inchiderii lui, ca sa stie lumea cum sta treaba.

Multumesc tuturor!
    Internetul e distractie, nu pierde controlul!

Foloseste Google si YouTube inainte de a pune intrebari stupide!