neeeeeeeeee nu sterge nimeni si da se inghit multe de la useri ca asa santem noi mai prosti si naivi din fire si datorita acestor calitati minunate ale noastre o cam luam la cur intr una si vezi Doamne tot noi am fi devina,deh nu poti fi si cu p...a in cur si cu sufletu in rai,asta referitor la noi ca in rest NU COMENTEZ prea detaliat

acel topic e foarte restrictiv deci banuiesc ca fiind in acest hobby intelegi niste chesti dar daca vreodata vor fi probleme am sa i trimit la tine acasa sa rezolvi problema

banuiesc din nou ca ai stiut si tu de la inceput ce vrei si tu de la topicul acela nu sa l editezi toata ziua si chiar de ar fi asa restul problemelor tale referitor la acel topic le rezolvi in pm

vei primi un ban de 3 zile si in aceste zile vreau sa meditezi la aceste afirmati:
si acolo am aflat ca ar fi trebuit sa iau ban pe tema asta, si ma mir de ce nu am luat? si nu sunt la prima abatere...

in concluzie, regulile sunt respectate atunci "cand trebuie".

iar daca mai esti interesat pe urma de acest forum esti binevenit insa pe viitor as dori sa ne respectam cu totii si sa nu mai aruncam asa vorbe.....