Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 131

Thread: Impresii si pareri despre Gemini Project 4.70 DM500 MaxVar

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member delta2k2's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by silvica View Post
    ... mentionez ca macul este 00:09:34:xx....

OK ... să presupunem că ai avut intr-adevăr MAC ce incepe cu 00:09:34:xx:xx:xx
    Cum ar putea cei de la DM să depisteze clonele ?

Variante posibile (atenţie , păreri strict personale) :

1) . Cei de la DM au folosit MAC-uri dintr-un interval anume. Să zicem că au vandut 100.000 de DM500 originale , deci este logic că nu au ocupat toate MAC-urile ce incep cu 00:09:34:xx:xx:xx . Deci , dacă primul DM500 original ar fi avut seria 00:09:34:00:00:00 şi ultimul ar fi avut seria 00:09:34:FF:FF:FF (maximul posibil matematic) , ar fi vorba de aproximativ 16,7 milioane de DM-uri.
    Nu cred că s-au vandut atat de multe DM-uri originale. In consecinţă , cei de la DM au ocupat doar un interval din această serie de MAC-uri. Deci există posibilitatea ca nu toate MAC-urile din seria 00:09:34:xx:xx:xx să fie valide.
    In acest caz , rezolvarea ar fi destul de simplă. Căutăm să aflăm un MAC cu adevărat de original (prieteni , poze pe net) şi schimbăm din nou MAC-ul folosind , soluţia postată de @zappa in acest topic

2). Primele modele de DM-uri originale au avut tunere Philips. Mai apoi s-a trecut la tunere Alps. La fel , este posibil ca primele modele să ocupe primele (să zicem) 100.000 de MAC-uri . O simplă rutină din soft poate verifica acest lucru. Deci , este posibil să existe MAC-uri valide pentru DM-uri cu tunere Philips şi alte MAC-uri valide pentru seria de DM-uri cu tunere Alps. Si toate aceste MAC-uri incep cu 00:09:34:xx:xx:xx

3). Acelaşi lucru ca la punctul 2) , dar avand legătură cu revizia plăcii de baza a DM-ului. Din poza postată mai sus de mine , se vede ca apare la info şi o linie cu Boardrev: 06 . Deci , revizia 06

Cumva , este posbil ca noua imagine GP 4.70 să conţină o rutină imbunătăţită de TimeBomb. Eventual , cei care nu vreţi să riscaţi , rămaneţi la GP 4.60 pană se mai limpezesc lucrurile.
    Repet , tot ce am spus mai sus , sunt simple supoziţii personale.

Deci , @silvica , ne poţi spune ce tuner , revizie şi MAC ai avut ?

.

Standard RSP member silvica's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Mac 00:09:34:67:21:xx
    Bardrev:06
    Tuner alps
    Clona DM500s de la elstar,macul este acelasi care l-am avut de la bun inceput,nu am folosit metode de modificare a lui,am lasat asa cum am avut
    Inca ma roade curiozitatea de a mai face un test cu 4.7 acum dupa ce am vazut ca nu-i asa mere teorie cu jtagu
    Va voi tine la curent;pe spaniolu il stiu din pacate daca vb de aceeasi persoana zappa,dar ce legatura are el cu discutia asta nu am inteles

Standard RSP member yky's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Hm....@delta2k2.....asa se complica lucrurile destul de mult ...dar rationamentul tau e foarte corect. In locur celor care au facut imaginea si noi am fi facut la fel....asta excluzand imoralitatea lucraturii.

Ps: Si eu sunt un umil posesor de "clona" un INETBOX...pe care l-am ferit de gemini ca dracu de tamaie.....merge in schimb foarte bine cu nabilo nemesis sau acum sifteam....dar va trebui sa caut si prin gemini am eu un "pitic" am vazut undeva pe o imagine "BLIND SCAN" si nu mai stiu unde am vazut-o.

Mentioned
    0 Post(s)

Smile

Quote Originally Posted by silvica View Post
    ... Inca ma roade curiozitatea de a mai face un test cu 4.7 acum dupa ce am vazut ca nu-i asa mere teorie cu jtagu ...
    Păi ce ai de pierdut ?
    Spor la treabă.

@yKy , eu sper să nu am dreptate ...
    Pe de altă parte , poate acesta e cadoul de sărbători din partea celor de la DM pentru posesorii de clone.

L.E.
    Un clip drăguţ care s-ar potrivi cu situaţia de faţă : http://www.youtube.com/watch?v=9uI2GVbpWUs

.
    Last edited by delta2k2; 22-12-09 at 01:21.

Mentioned
    0 Post(s)

Smile

Uite că trecură şi cele 24 de ore de funcţionare continuă pentru clonă :

Desigur , inainte de asta au fost mai multe restărtări , treceri in standby etc

.

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Deci! dupa cum am mentionat si in primul post atentie la CLONE!! nu puneti imaginea noua decat daca sunteti SIGURI ca aveti o adresa de MAC originala,din fericire ii multumesc inca o data lui @Zmeura care in urma cu aproape 2 ani mi-a daruit o adresa de MAC recunoscuta de DM ca originala si pe care o folosesc si in prezent pe o clona,mentionez ca am imaginea noua pe clona de 24 de ore,am descarcat de pe serverul geminii,am dat reboot am facut tot ceea ce era de facut pentru a declansa timebomb dar...nu sa intamplat asa ceva dovada ca adresa de MAC folosita de mine e recunoscuta ca originala,deci. in concluzie!!!! atentie sporita tuturor!

@silvica
    ..................
    pe spaniolu il stiu din pacate daca vb de aceeasi persoana zappa,dar ce legatura are el cu discutia asta nu am inteles
    .................................................................................................... ...........................................

@silvica eu sunt spaniolul..!!

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

si totusi pana la urma merita sa ma risc sa pun gp4.7 sau ajung la jtag pe o clona cu mac original, asa am cumparat-o. am mers vreo 2 ore cu gp4.6 cu time bomb dar mi-a fost frica sa o folosesc mai mult pt ca nu am mufa pt jtag . apropo merge streamingul prin web-x-tv si plugin-ul vlc pe 4.7

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Pune orce imagine noua fara timebomb in ea,vezi de ex. geminii 470 Borsalino,daca vrei sa te joci cu JTAG incearca noua imagine!
    Inca o data ma repet! nu instalati geminii 470 decat daca sunteti SIGURI 100% ca adresa de MAC ce o aveti pe clona e VALIDA!!!

Member Beginner
    Mentioned
    0 Post(s)

Unhappy dream mort

Quote Originally Posted by delta2k2 View Post
    OK ... să presupunem că ai avut intr-adevăr MAC ce incepe cu 00:09:34:xx:xx:xx
    Cum ar putea cei de la DM să depisteze clonele ?

Variante posibile (atenţie , păreri strict personale) :

1) . Cei de la DM au folosit MAC-uri dintr-un interval anume. Să zicem că au vandut 100.000 de DM500 originale , deci este logic că nu au ocupat toate MAC-urile ce incep cu 00:09:34:xx:xx:xx . Deci , dacă primul DM500 original ar fi avut seria 00:09:34:00:00:00 şi ultimul ar fi avut seria 00:09:34:FF:FF:FF (maximul posibil matematic) , ar fi vorba de aproximativ 16,7 milioane de DM-uri.
    Nu cred că s-au vandut atat de multe DM-uri originale. In consecinţă , cei de la DM au ocupat doar un interval din această serie de MAC-uri. Deci există posibilitatea ca nu toate MAC-urile din seria 00:09:34:xx:xx:xx să fie valide.
    In acest caz , rezolvarea ar fi destul de simplă. Căutăm să aflăm un MAC cu adevărat de original (prieteni , poze pe net) şi schimbăm din nou MAC-ul folosind , soluţia postată de @zappa in acest topic

2). Primele modele de DM-uri originale au avut tunere Philips. Mai apoi s-a trecut la tunere Alps. La fel , este posibil ca primele modele să ocupe primele (să zicem) 100.000 de MAC-uri . O simplă rutină din soft poate verifica acest lucru. Deci , este posibil să existe MAC-uri valide pentru DM-uri cu tunere Philips şi alte MAC-uri valide pentru seria de DM-uri cu tunere Alps. Si toate aceste MAC-uri incep cu 00:09:34:xx:xx:xx

3). Acelaşi lucru ca la punctul 2) , dar avand legătură cu revizia plăcii de baza a DM-ului. Din poza postată mai sus de mine , se vede ca apare la info şi o linie cu Boardrev: 06 . Deci , revizia 06

Cumva , este posbil ca noua imagine GP 4.70 să conţină o rutină imbunătăţită de TimeBomb. Eventual , cei care nu vreţi să riscaţi , rămaneţi la GP 4.60 pană se mai limpezesc lucrurile.
    Repet , tot ce am spus mai sus , sunt simple supoziţii personale.

Deci , @silvica , ne poţi spune ce tuner , revizie şi MAC ai avut ?
    [Din pacate teoria ta cred ca e corecta pt ca am patit-o pe pielea mea am mers aproape doua luni cu gemini 4.60 fara probleme si acum dupa nici 12 ore cu 4.70 se f*tura si muri ,mac pare a fi original 00:09:34:3E:XX:XX cu holograma cu masa cu tot.deci atentie la 4.70 e ceva nasol in ea
    Last edited by laleauaneagra; 31-12-09 at 18:18.

Mentioned
    0 Post(s)

Cel mai indicat ar fi să precizaţi (eventual să notaţi) ce MAC , tuner şi revizie de placă aveţi.
    Astfel incat să putem trage concluzii mai tarziu.

.

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Si nu va luati dupa mac-ul de pe cutie,ia vedeti-l pe cel din receptor din telnet.
    @onell dezinstaleaza VLC de pe pc daca ai versiune mai mare de 0.8.6.Vezi si aici http://sateliti.info/showpost.php?p=105377&postcount=18 si cauta o versiune de vlc 0.8.6 probabil 0.8.6i a fost ultima.
    :

Member Beginner
    Mentioned
    0 Post(s)

Default dream mort

dream 500s tuner alps MAC 00:09:34:3E:ff:xx in telnet si pe cutie 00:09:34:3E:37:xx a mers fara probleme aproape 2 luni cu GP 4.60 ORIGINALA ieri nu am avut de lucru am pus GP 4.70 si azi dimineata gata cu joaca sa dus dracu si pana acum nu am reusit sa-i mai fac nimic Dream up nu merge ramane la initing bootloader.. si atat jtag da eroare nu recunoaste flash UNKNOW UNKNOW si cam atat ceva idei ar fi binevenite ca eu unu nu stiu ce masa sa ii mai fac!!poate doar asta

Expert Gigablue & Mut@tant 4k laleauaneagra's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

si totusi nu cred ca e de la imagine,ai primit vreun ADIOS ca mesaj,cred ca alta e cauza de sa dus dreamu
    HD51: 4K - KODI - HBBTV - IPTV STALKER
    TOP5: Zgemma H9,
    Mut@nt/AX HD51 4K, Axas E4HD, Bre2ze4K, VU+ Ultimo 4K

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by laleauaneagra View Post
    si totusi nu cred ca e de la imagine,ai primit vreun ADIOS ca mesaj,cred ca alta e cauza de sa dus dreamu
    Oare de ce ce nu sunt crezut? am atatia ani ca experienta! sunt printre membrii fodatori ai acestui forum! oare credeti ca in anii ce au trecut am incerct vreodata sa induc pe cineva in eroare? sunt printre primii 3 useri ce testeaza real orce imagine noua aparuta la geminii team, si spun despre ele ce e bine s ce e rau,oare trebuie ca useri acestui forum sa isi strice clonele deoarece apare un neavizat ce se joaca cu imaginile de 1 an si zce ca e ok? elogic a ameniia si distruga clonele deoarece unii ce habar nu aveau dse JTAG si altele sa si dee cu parerea se sa fie luati drept
    prof?tot respectul pentru Zmeura,laleaua neagra!ce site cu ce se mananca imagginle GEMINII!!restul...abtineti-va de la comentarii!sorry!!! pentru textul dur dar asta e realitatea!

Member Beginner
    Mentioned
    0 Post(s)

Default dream mort

jtag am incercat cu dream flash win si dupa o gramada de error cand reusesc sa prind legatura cu el iar error flash unknow si m-a tot intreaba daca sunt sigur ca e dream 7020...si am mai incercat si cu jtagDM500AIO care din flash nerecunoscut nu m-a scoate

Page 1 of 2 12 LastLast