Results 1 to 15 of 19

Thread: Un Forum... Multi Prieteni... Mii De Topicuri...

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    RSP Team XVanish's Avatar
    Mentioned
    10 Post(s)

Thumbs up Re: Un Forum... Multi Prieteni... Mii De Topicuri.

Intradevar... bine spus...

Ma bucura nespus de mult faptul ca acum, dupa aproape un an (oficial), pot sa imi amintesc cu multa placere de clipele petrecute la inceputul acestui forum si la gandurile ce ma framantau pe-atunci... numai daca ma gandesc la faptul ca imi puneam intrebarea: Ce se va alege de acest forum daca le dam mana libera? Ce se va intampla in timp daca aplic doar regula "in limita bunului simt"? Acesta este doar una din gandurile minore care ma framantau in acea vreme... dar uite ca a trecut deja 1 an si acum pot sa spun, fara nici cea mai mica parere de rau, ca a fost una dintre cele mai bune idei care s-a ivit pe parcursul vietii acestui forum si care s-a dovedit a fi punctul forte al membrilor nostri... trezind astfel spiritul responsabilitatii si al increderii in randurile membrilor nostri...

Am descoperit oameni cu responsabilitate, oameni capabili, oameni cu experienta vasta in diferite domenii, oameni care stiu ce inseamna acesta simpla expresie ("in limita bunului simt") dar care spune multe si lista continua... sunt bucuros ca astazi pot sa spun, sincer, ca majoritatea dintre acesti oameni sunt acum prieteni! Prieteni care, de-a lungul timpului, au pus osul si au ajutat la dezvoltarea si imbunatatirea acestui forum... prieteni care au stiut sa-si vada lungul nasului, prieteni care au fost prezenti, la bine sau la rau, ori de cate ori a fost nevoie...

As avea multe de spus dar am sa ma rezum doar la a va sublinia cateva dintre cuvintele care reprezinta astazi acest forum, cuvinte pe care le-am ales din ce ati postat voi mai sus, cuvinte care pentru mine inseamna mult si care spun eu ca azi ne reprezinta pe noi toti!:

prieteni... bucurii... libera exprimare... unic... bun simt... unitate...

Eu va doresc numai fericire, dragii mei prieteni satelitari, viatza lunga acestei comunitati si numai bine tuturor!

Inca o data: Sarbatori Frumoase!
    Internetul e distractie, nu pierde controlul!

Foloseste Google si YouTube inainte de a pune intrebari stupide!

Standard RSP member dic_star79's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

Default Re: Un Forum... Multi Prieteni... Mii De Topicuri.

Mare dreptate ai XVanish

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by dic_star79 View Post
    Mare dreptate ai XVanish
    Subscriu si eu la cele de mai sus!

RSP - TEAM horatyu's Avatar
    Mentioned
    67 Post(s)

@spaniolule
    ai facut bine ,ai procedat corect ... pt ca urmaresti ceva...,insa parca prea te cobori sa le intri pe sub piele ,nu le da impresia ca esti un presh atarnat inaintea lor ...pe care sa isi stearga picioarele
    Faza cu scuzele publice am inteleso....dar fi putin mai barbat si macar nu le mai raspunde ...http://www.rdi-board.com/showpost.ph...7&postcount=15 la fiecare...post si aluzie despre tine , pt ca o sa creada ca esti un om slab care le stie de frica

Scuzele se pot cere si cu demnitate si fara... multa plecaciune...
    Fii demn oricand in viata...si restul o sa fie bine
    expresia : " capul plecat sabia nu-l taie "...nu stiu cat de mult va tine ,ideea e sa nu raspunzi la provocari...,tu vezi de ale tale ,urmaresteti telul
    Ibsen spunea "e inaltator sa -ti alegi un tel iar apoi trecand prin foc sa ajungi la el "
    sper ca focul pt tine a fost acest dus rece --->scuze si parerea proasta a unor moderatori de aici ca ...nu ar fi trebuit sa le dai alora satisfactie

Cred ca ar fi bine sa nu mai scriem multe despre acest lucru pt ca stiu ca se citeste ...ce se scrie pe aici

Standard RSP member outcast's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by horatyu View Post
    @spaniolule
    ai facut bine ,ai procedat corect ... pt ca urmaresti ceva...,insa parca prea te cobori sa le intri pe sub piele ,nu le da impresia ca esti un presh atarnat inaintea lor ...pe care sa isi stearga picioarele
    Faza cu scuzele publice am inteleso....dar fi putin mai barbat si macar nu le mai raspunde ...http://www.rdi-board.com/showpost.ph...7&postcount=15 la fiecare...post si aluzie despre tine , pt ca o sa creada ca esti un om slab care le stie de frica

expresia : " capul plecat sabia nu-l taie "...nu stiu cat de mult va tine ,ideea e sa nu raspunzi la provocari...,tu vezi de ale tale ,urmaresteti telul
    Ibsen spunea "e inaltator sa -ti alegi un tel iar apoi trecand prin foc sa ajungi la el "
    sper ca focul pt tine a fost acest dus rece --->scuze si parerea proasta a unor moderatori de aici ca ...nu ar fi trebuit sa le dai alora satisfactie

Cred ca ar fi bine sa nu mai scriem multe despre acest lucru pt ca stiu ca se citeste ...ce se scrie pe aici
    mda ..am citit linkul....guru a vorbit!

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by horatyu View Post
    @spaniolule

Iam dat o replica scurta si la obiect,nu cred ca am facut plecaciuni,eu imi vad linistit de subiectul principal;BANII de la BOOM!