Intradevar... bine spus...
Ma bucura nespus de mult faptul ca acum, dupa aproape un an (oficial), pot sa imi amintesc cu multa placere de clipele petrecute la inceputul acestui forum si la gandurile ce ma framantau pe-atunci... numai daca ma gandesc la faptul ca imi puneam intrebarea: Ce se va alege de acest forum daca le dam mana libera? Ce se va intampla in timp daca aplic doar regula "in limita bunului simt"? Acesta este doar una din gandurile minore care ma framantau in acea vreme... dar uite ca a trecut deja 1 an si acum pot sa spun, fara nici cea mai mica parere de rau, ca a fost una dintre cele mai bune idei care s-a ivit pe parcursul vietii acestui forum si care s-a dovedit a fi punctul forte al membrilor nostri... trezind astfel spiritul responsabilitatii si al increderii in randurile membrilor nostri...
Am descoperit oameni cu responsabilitate, oameni capabili, oameni cu experienta vasta in diferite domenii, oameni care stiu ce inseamna acesta simpla expresie ("in limita bunului simt") dar care spune multe si lista continua... sunt bucuros ca astazi pot sa spun, sincer, ca majoritatea dintre acesti oameni sunt acum prieteni! Prieteni care, de-a lungul timpului, au pus osul si au ajutat la dezvoltarea si imbunatatirea acestui forum... prieteni care au stiut sa-si vada lungul nasului, prieteni care au fost prezenti, la bine sau la rau, ori de cate ori a fost nevoie...
As avea multe de spus dar am sa ma rezum doar la a va sublinia cateva dintre cuvintele care reprezinta astazi acest forum, cuvinte pe care le-am ales din ce ati postat voi mai sus, cuvinte care pentru mine inseamna mult si care spun eu ca azi ne reprezinta pe noi toti!:
prieteni... bucurii... libera exprimare... unic... bun simt... unitate...
Eu va doresc numai fericire, dragii mei prieteni satelitari, viatza lunga acestei comunitati si numai bine tuturor!
Inca o data: Sarbatori Frumoase!

Reply With Quote