nu vreau sa pierd liniile din cccam .
cccam nu merge pe procesoare sh4 in schimb oscam inlocuieste destul de bine cccam
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
nu vreau sa pierd liniile din cccam .
eu am ipbox910hd.pot spune ca e destul de bunicel cu oscam dar are un inconvenient: toate imaginile enigma2 nu sunt stabile .La 2-3 zile ori se blocheaza ori ecran verde.
cica ar fi vorba de un buffer video care nu stie nimeni sa-l rezolve(tideglo,duckbox),astea testate cu orice tip de emu.
Cele din flash, nonenigma se misca mai greu decat E2.
2-3 cutii cu linucsi hw:mips si sh4;sw: openwrt si tidegloE2
VU+ solo. Merge cccam si ca client si ca server. Este peste toate rec pana la DM800 SE.
normal ... da cat costa ca celelalte sunt mai ieftine , ca deh urla foamea-n buzunare
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
M-am hotarat . DM 500hd ( clona) . Toti mi-au spus sa nu ma arunc la altceva in afara de DM . Am crezut ca fac oscam sa mearga cu liniile din cccam dar nu am reusit din cauza multiplicarilor.
sa ai bafta la cumparaturi totusi fiind un model nou nu am incredere in clone , la dm500 aduti aminte ce de probleme au fost la primele modele de clone apoi clonele au devenit mai bune decat originalele![]()
Din cate stiu eu DM 500hd clona, era o facatura, cu procesor NPX pe care nu mergea e2.
Vezi ce cumperi.
Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...