Results 1 to 15 of 24

Thread: Ce receptor HD ma sfatuiti sa cumpar

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member coburn's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Daca nu esti masochist ia-ti un dream sau un vu+
    Exista doar un lucru bun, stiinta, si doar unul rau, nestiinta.

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Default sfat cumparare receptor hd

sunt in dubii nu stiu ce sa aleg un optibox koala sau un amiko alien, vreau doar sa receptionez canalele hd nu ma intereseaza sharingul....si sa fie ceva de viitor..sa nu ne lase cu softurile dupa citeva luni...! momentan am un optibox cx pvr ready de care sunt foarte multumit conectat la un lcd philips full hd......si la o antena mobila ce prinde de la turksat la hispasat...! si binenteles receptionez doar posturile transmise sd

Standard RSP member stargate's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

personal detin un amiko alen si sunt multumit de ce stie sa faca cu softul de fabrica . softul de fabrica foarte stabil si contine cam tot ce trebuie pentru un utilizator normal care vrea sa se uite la tv si nu sa testeze toata ziua , aparat destul de compact care nu se incalzeste , , zappingul este destul de bun ( se poate si mai bine ) , un minus din partea mea este gestionarea listei de canale , usor de setat cu softul de fabrica , acces la youtube - shoutcast - picasa din taste dedicate pe telecomanda , e2 in lucru ( destul de buna si varianta actuala ) , media-player destul de acceptabil ( cu minusuri la partea de font si diacritice ) , skin cam slabut in imaginea de fabrica .

dupa parerea mea un excelent pret-calitate
    Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
    Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !