1. fiecare voteaza ( si ar trebui sa votam toti ) dupa cum ii dicteaza constiinta si nu dupa cum am dori unii dintre noi si in cazul in care este dezamagit de canditatul votat il poate sanctiona la viitoarele alegeri .
2. chestia cu aprecierea este dupa cum o simte omul ... atunci cand Isarescu se opunea creditarii cu buletinul foarte multi il injurau acum cand este criza si nu se mai pot plati ratele la banca multi il lauda pentru masura luata atunci cand multi il injurau .
3. fiecare om este foarte bun in meseria lui intr-un anumit moment al vietii apoi o poate da in bara ... multi manageri au construit firme din nimic si apoi le-au falimentat din cauza unor decizii gresite .
4. trebuie sa avem sperante in clasa politica dar din pacate clasa politica actuala in afara de gargara nu ne ofera nimic , se balacaresc la tv si incearca sa ne demonstreze cat de prosti sunt ceilalti cand ar trebui sa ne demonstreze cat de buni sunt ei .
toata clasa politica este vinovata in egala masura de contractul petrom si poate ca si in cazul Kennedy vom afla peste 10 de ani substraturile contractului Petrom .

Reply With Quote
pe salariul de presedinde...io vreau sa vina comunismul la putere si toti oameni sa aiba un loc de munca stabil ++++++++ legea ilicitului sa intrebe pe fiecare de unde au avut bani si s-au ridicat peste noapte sper ca nu am gresit iar sectiunea de postare
ced ca pe uni i cam deranjaza postarea mea dar sper sa invete cit de cit ceva de la mine ./..in rest toate cele bune