Originally Posted by
dirtyfreddie13
Din cate stiu ... chestia cu restantele la plata catre instalatori ale lui boom ... e la nivel mai larg, daca nu chiar la nivel national. Sincer nu vad cum ... anumite forumuri te pot ajuta. ... si nu sunt chiar asa de convins ca mai marii dth-urilor indigene nu au oameni sa citeasca si RSP-ul ...
In zona unde locuiesc am vrut sa ajut pe cineva (oersoana juridica) cu o instalare si rezultatele au fost urmatoarele: dolce - nu instalam la persoane juridice, digi - i-am sfatiut ca nu merita, focus - nu mi se pare ok sistemul lor de plati pentru o firma iar boom - de 2 luni si ceva tot promit ca vine cineva sa instaleze ... Am apelat chiar la unul din amicii de forum care m-a ajutat sa ajung la unul din directorii tehnici ai lui boom ... dar nimeni n-a venit sa faca instalarea. Ciudat mi s-a parut pretextul: nu avem echipamente!! .. cred ca era mai sincer sa spuna ca nu are cine sa faca instalarea pentru ca suntem rai platnici!!! ... Chestia asta am aflat-o abia saptamana trecuta de la unul din instalatorii din zona in care locuiesc. Solutia care am gasit-o a fost sa platim noi instalarea ....