Results 1 to 15 of 71

Thread: Anunt important!!

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Super Moderator staric's Avatar
    Mentioned
    2 Post(s)

Default Re: Anunt important!!

DA ADMIN inchide acest topic, inchide si acest forum ca oricum suntem o "... hazna de mini-forum ... " si cei mai rau ca si unii din noi cred acest lucru ...

P.S.

Mam saturat de diplomatie ...

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by staric View Post
    DA ADMIN inchide acest topic, inchide si acest forum ca oricum suntem o "... hazna de mini-forum ... " si cei mai rau ca si unii din noi cred acest lucru ...

P.S.

Mam saturat de diplomatie ...
    Nu se inchide topicul!! am inchis eu subiectul!! voi puteti dezbate cat vreti aceasta problema eu unul nu mai raspund la acest subiect,am dat destule explicatii incat sa poata intelege orsicine,!

Asa ca cititi mai bine inainte sa aruncati cu acuzatii nefondate,una e sa inchizi un subiect si sa nu mai raspunzi si alta e ;TOPIC CLOSED!! e diferenta MARE!!

Asa ca... discutati in continuare doar suntem un forum LIBER!!

Standard RSP member skycleaner's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Eu am sa continui primu si zic asa... Ma frate ce dezbinare intre satelitari au putut produce DTH-urile astea. Cata bucurie erea cand a aparut primu si ce "hazna" (ca sa folosesc un termen uzitat mai sus) a ajuns acum. Mi-e o greata cand aud de ele ca mai ca-mi vine sa vomit. Sincer mie mi-a scazut de tot entuziasmu pentru sateliti de cand vad razboaiele care se duc intre forumuri, useri, oameni care alta data puneau umaru impreuna la ducerea mai departe a acestui hobby. Vreti sa stiti parerea mea? Nici unu nu-i mai breaz dintre ele. Din partea mea poa sa se duca dracului toate. Ca muuuult rau au facut pe aici. Mai degraba ma uit ca alta data pe nemti sau pe turci... Amin!
    Trecut la Sfinti

Member Beginner
    Mentioned
    0 Post(s)

Din cate stiu ... chestia cu restantele la plata catre instalatori ale lui boom ... e la nivel mai larg, daca nu chiar la nivel national. Sincer nu vad cum ... anumite forumuri te pot ajuta. ... si nu sunt chiar asa de convins ca mai marii dth-urilor indigene nu au oameni sa citeasca si RSP-ul ...
    In zona unde locuiesc am vrut sa ajut pe cineva (oersoana juridica) cu o instalare si rezultatele au fost urmatoarele: dolce - nu instalam la persoane juridice, digi - i-am sfatiut ca nu merita, focus - nu mi se pare ok sistemul lor de plati pentru o firma iar boom - de 2 luni si ceva tot promit ca vine cineva sa instaleze ... Am apelat chiar la unul din amicii de forum care m-a ajutat sa ajung la unul din directorii tehnici ai lui boom ... dar nimeni n-a venit sa faca instalarea. Ciudat mi s-a parut pretextul: nu avem echipamente!! .. cred ca era mai sincer sa spuna ca nu are cine sa faca instalarea pentru ca suntem rai platnici!!! ... Chestia asta am aflat-o abia saptamana trecuta de la unul din instalatorii din zona in care locuiesc. Solutia care am gasit-o a fost sa platim noi instalarea ....
    Not too bad for a blind man ...

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by dirtyfreddie13 View Post
    Din cate stiu ... chestia cu restantele la plata catre instalatori ale lui boom ... e la nivel mai larg, daca nu chiar la nivel national. Sincer nu vad cum ... anumite forumuri te pot ajuta. ... si nu sunt chiar asa de convins ca mai marii dth-urilor indigene nu au oameni sa citeasca si RSP-ul ...
    In zona unde locuiesc am vrut sa ajut pe cineva (oersoana juridica) cu o instalare si rezultatele au fost urmatoarele: dolce - nu instalam la persoane juridice, digi - i-am sfatiut ca nu merita, focus - nu mi se pare ok sistemul lor de plati pentru o firma iar boom - de 2 luni si ceva tot promit ca vine cineva sa instaleze ... Am apelat chiar la unul din amicii de forum care m-a ajutat sa ajung la unul din directorii tehnici ai lui boom ... dar nimeni n-a venit sa faca instalarea. Ciudat mi s-a parut pretextul: nu avem echipamente!! .. cred ca era mai sincer sa spuna ca nu are cine sa faca instalarea pentru ca suntem rai platnici!!! ... Chestia asta am aflat-o abia saptamana trecuta de la unul din instalatorii din zona in care locuiesc. Solutia care am gasit-o a fost sa platim noi instalarea ....

Asa ceva nu se poate;INSTALAREA si MONTAJUL sunt GRATUITE!!

Member Beginner
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by spaniolul View Post
    Asa ceva nu se poate;INSTALAREA si MONTAJUL sunt GRATUITE!!
    Asa stiu si eu ... si sincer nu cred ca acest prieten la care am apelat si care mi-a spus povestea lui boom o sa ia banii de instalare ... dar nici modul "superprofesionist" de a repeta mereu "trimitem maine pe cineva" n-a rezolvat mare lucru!!
    Singurul lucru care are importanta este cineva sa faca instalarea!!!
    Last edited by dirtyfreddie13; 26-12-07 at 17:58.

Member Beginner
    Mentioned
    0 Post(s)

Dar astia de la dolce (rtc) sunt ...nesanatosi sau mi se pare mie???
    Cum sa nu faci instalari ... la persoane juridice???

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Asa stiu si eu ... si sincer nu cred ca acest prieten la care am apelat si care mi-a spus poveste lui boom o sa ia banii de instalare ... dar nici modul "superprofesionist" de a repeta mereu "trimitem maine pe cineva" n-a rezolvat mare lucru!!
    Singurul lucru care are importanta este cineva sa faca instalarea!!!

Pacat ca sau ajuns la astfel de situatii!!

Standard RSP member outcast's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

ce stii tu? mai marii rdi board,cei doi(guru si limbricu)au totul la picioare..televiziuni,dth,multinationale..etc..

poate nu stiai dar guru fanta cind se scoala dimineata,vine ovidiu vintu si--i face patul,cafeaua io serveste patriciu,sirbu ii tine pardesiul cind se imbraca..........
    asa ca el va rezolva problema instalatorilor...nu legea
    hehehe .....ce stii tu...
    Last edited by outcast; 26-12-07 at 17:58.

Standard RSP member outcast's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by outcast View Post
    ce stii tu? mai marii rdi board,cei doi(guru si limbricu)au totul la picioare..televiziuni,dth,multinationale..etc..

poate nu stiai dar guru fanta cind se scoala dimineata,vine ovidiu vintu si--i face patul,cafeaua io serveste patriciu,sirbu ii tine pardesiul cind se imbraca..........
    asa ca el va rezolva problema instalatorilor...nu legea
    hehehe .....ce stii tu...
    acu eu stau si ma gindesc....
    am o problema...sunt constipat.....oare daca ma duc la cei doi mari si tari oare ma rezolva?...oare cum ar trebui sa-i rog ?
    sau tre sa dai spaga??...ca doctorii si farmacistii sunt niste nimicuri...astia doi rezolva tot....

Member Beginner
    Mentioned
    0 Post(s)

Incearca )

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

am o problema...sunt constipat.....oare daca ma duc la cei doi mari si tari oare ma rezolva?...oare cum ar trebui sa-i rog ?
    sau tre sa dai spaga??...ca doctorii si farmacistii sunt niste nimicuri...astia doi rezolva tot....
    No comment!
    Last edited by -minus; 26-12-07 at 20:18.

RSP - TEAM horatyu's Avatar
    Mentioned
    67 Post(s)

nu stii vorba aia : orb la orb nu-si scoate ochii

daca ii prinzi si pe ei tot constipati...nu rezolvi nimic

Last edited by horatyu; 26-12-07 at 21:51.