prietenii stiu de ce![]()
prietenii stiu de ce![]()
Suntem alaturi de tine si de cei care sunt in situatia ta![]()
Multumesc mult pentru suport tuturor!
... minunea a durat doar un an ...
Last edited by staric; 24-12-07 at 22:59.
si eu care m-am luat de tine fara sa realizez...
Trecut la Sfinti
spaniolule imi esti prieten ... macar ca nu ne cunoastem real ... mult timp am fost luat drept clona ta ( si acuma multi cred lucrul asta) ... si nuti vreau nici un rau ... dar am o intrebare( care pe mine ma doare rau)... merita toata acesta INJOSIRE la care esti supus acuma ? ... ma scuzi dar eu nu vad unde e compromisul ... dar poate am baut prea mult ( asa sunt eu ...beu cand ceva ma doare)... scuze...
Pot confirma faptul ca nu esti clona mea si ca suntem prieteni,intradevar se poate pune aceiasi intrebare ca in HAMLET:
A FI sau a NU FI!!
acum depinde de interese,daca te alegi cu o fripturica si o berica nu merita,dar daca te alegi cu un mercedes.... am dat exeplul asta ca nu vreau sa intru in polemica cu nimeni,am mentionat ca este strict profesional intoarcerea mea si nu va avea nici o legatura cu nici un forum,imi voi continua ca si pana acum activitatea aici,voi fi prietenul tuturor,voi ajuta pe orcine in masura in care cunostiintele mele vor fi utile,deci nu cred ca ar trebui sa ma priviti cu alti ochi acum,poate unii dintre voi ma vor considera las,altii ma vor acuza ca ling unde am scuipat si multe altele dar in viata de zi cu zi nu e chiar asa,astept un copil,in urmatoarele 2 luni,trebuie sa am grija ca angajatii mei sa-si primeasca banii la timp trebuie sa fiu atent la contracte si muuulte altele,cu toate acestea eu sunt doar ;SPANIOLUL!! acesta este nikul meu pe zeci de forumuri si asa imi placa sa fiu recunoscut,,asta sunt eu,ca sa traiesti in democratia AFACERILOR trebuie sa faci compromisuri oriunde ai fi; aici sau in SUA tot va trebui,asa ca sper ca marea majoritate dintre voi sa inteleaga acest aspect si sa nu fie deranjati de acest fapt,orcum AICI este si va fi forumul INIMII MELE!! nu am tradat pe nimeni si nici nu voi trada daca unii ma cred tradator inseamna ca nu cunosc copromisurile care uneori in viata sunt necesare ,de aceea am vrut sa va anunt ca sa puteti intelege si sa ma considerati in continuare prietenul vostru!
am vrut sa ma abtin.......stiu ca nu esti om rau.....dar staric e singurul cu koaie pe forumul asta sa puna degetul pe rana.
eu,iti urez succes,insa tot eu , stiu ca in viata trebuie sa ai niste principii......insa ,cine sunt eu??!!......
fiecare doarme dupa cum isi asterne....
iti urez craciun fericit si BAFTA.......
sa nu vorbim insa despre scuipat si lins.
inca o data,te apreciez ca om si iti urez succes!
orcum AICI este si va fi forumul INIMII MELE!! nu am tradat pe nimeni si nici nu voi trada daca unii ma cred tradator inseamna ca nu cunosc copromisurile care uneori in viata sunt necesare ,de aceea am vrut sa va anunt ca sa puteti intelege si sa ma considerati in continuare prietenul vostru!
Vad ca o spui din suflet.Sa dea Dumnezeu sa fie asa.
Succes in recuperarea banilor.
ps.Vad ca Blana s-a cam luat iar de tine.
Nu lua asa in serios viata, la urma urmei oricum nu scapi viu din ea.
Echolite 790/770 in sharing,Globo 7010A,Opticum7100CR,h1160 samd
nɐɹ ǝɔɐɟ ǝs ıɯ ɐɔ sop ǝd ıʇǝıɹɔs ıɐɯ nu 'ǝɹq