Dislikes: 0
da, inreseant...
problema apare cand cineva interesat sa invete de la 0 primele chestii legate se domeniul transmisiilor prin satelit da de posturile acestui soarece care vorbeste la misto si da unele petarde pe forum, la care unul necunoscator poate sa ramana cu o impresie gresita despre forum cat si despre subiectele discutate.
in fine gluma e gluma dar trebuie sa fie intre niste limite tolerate in anumite sectiuni.
parerea mea...
tipul decoda ceva cu ky......dar ro nimic......iar despre biza numi mai arde asa cum crede luleauaio fac teste si am o echipa ok care colaboram reciproc si facem schimburi experienta ....las aprecierea la Admin... daca sint bine venit sau nu....
iar daca nu sami zica admin ca nu am voie si totul va decurge ok fara certuri etc
asi dori sal urecheze un pic si pe luleauaneagra ca prea se ia de toti.. poate el face misto nu eu si sai dea si lui 3 luni de ban ....
ok va las ..... toata stima din partea mea.....
UFS910, Nokia d-Box1, Nokia d-Box2, Optibox500, Vu+ Zero4K
Dacă-i redeschide topicul ... şoarecul nu va mai putea fi omiprezent. De ce să posteze doar intr-un singur topic ? Lasă-l dom`le să se exprime, doar nu o să-i incălcăm dreptul la liberă aberare ... adică exprimare.
corect,deocamdata soarece nu e vreun erou ca sa aibe un topic al lui pe RSP,e chiar culmea,omu e liber sa ne spameze la maxim iar eu personal nu am sa iau nici o masura de acum in colo deoarece observ ca staffu RSP nu e deranjat de atitudinea lui,ba mai mult le place ca se glumeste pe RSP,asa ca din partea mea sa i de a bataie dar un topic al lui pe RSP asta e un pic prea mult,zau asa