Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Results 1 to 15 of 21

Thread: conservele au inceput sa prinda viata

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    dMd
    Guest

Are deja imaginile (Foto 1 - Foto 2), dar nu a vrut sa faca valuri cu noua descoperire. Cat despre telefonul minune detector de k*! cu functii hexa implementate nu poate face momentan dezvaluiri ca nu are acordul proprietarului.

Standard RSP member franta's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

da, inreseant...
    problema apare cand cineva interesat sa invete de la 0 primele chestii legate se domeniul transmisiilor prin satelit da de posturile acestui soarece care vorbeste la misto si da unele petarde pe forum, la care unul necunoscator poate sa ramana cu o impresie gresita despre forum cat si despre subiectele discutate.
    in fine gluma e gluma dar trebuie sa fie intre niste limite tolerate in anumite sectiuni.
    parerea mea...

Standard RSP member soarece's Avatar
    Mentioned
    1 Post(s)

Default ma lamuri ma grabi ca fata mare la maritat

tipul decoda ceva cu ky......dar ro nimic......iar despre biza numi mai arde asa cum crede luleauaio fac teste si am o echipa ok care colaboram reciproc si facem schimburi experienta ....las aprecierea la Admin... daca sint bine venit sau nu....iar daca nu sami zica admin ca nu am voie si totul va decurge ok fara certuri etc asi dori sal urecheze un pic si pe luleauaneagra ca prea se ia de toti.. poate el face misto nu eu si sai dea si lui 3 luni de ban .... ok va las ..... toata stima din partea mea.....

dishwasher val's Avatar
    Mentioned
    36 Post(s)

Quote Originally Posted by soarece View Post
    asi dori sal urecheze un pic si pe luleauaneagra ca prea se ia de toti...
    Mama ei de limba romana! Bai Gyovany, ce drac de scoala ai facut tu la Elie Radu?

@"luleaua", redeschide-i bre topicul cu dedicatie care este, ca romanu' ne (re)boteaza pe toti pana la paste mai ceva ca pe computer!
    UFS910, Nokia d-Box1, Nokia d-Box2, Optibox500, Vu+ Zero4K

Standard RSP member delta2k2's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Dacă-i redeschide topicul ... şoarecul nu va mai putea fi omiprezent. De ce să posteze doar intr-un singur topic ? Lasă-l dom`le să se exprime, doar nu o să-i incălcăm dreptul la liberă aberare ... adică exprimare.

Expert Gigablue & Mut@tant 4k laleauaneagra's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

corect,deocamdata soarece nu e vreun erou ca sa aibe un topic al lui pe RSP,e chiar culmea,omu e liber sa ne spameze la maxim iar eu personal nu am sa iau nici o masura de acum in colo deoarece observ ca staffu RSP nu e deranjat de atitudinea lui,ba mai mult le place ca se glumeste pe RSP,asa ca din partea mea sa i de a bataie dar un topic al lui pe RSP asta e un pic prea mult,zau asa
    HD51: 4K - KODI - HBBTV - IPTV STALKER
    TOP5: Zgemma H9,
    Mut@nt/AX HD51 4K, Axas E4HD, Bre2ze4K, VU+ Ultimo 4K

Happy fery21's Avatar
    Mentioned
    8 Post(s)

Quote Originally Posted by laleauaneagra View Post
    corect,deocamdata soarece nu e vreun erou ca sa aibe un topic al lui pe RSP...nu e deranjat de atitudinea lui,ba mai mult le place ca se glumeste pe RSP,asa ca din partea mea sa i de a bataie dar un topic al lui pe RSP asta e un pic prea mult,zau asa
    E cred totusi ca e mai bine sa il redeschizi sa nu umple forumul cu alte balari.. cauti ceva si dai de rozatoare..fi ingaduitor si lasal sa mearga pe linia lui.
    ..::EGAMI TEAM::..