soarece,soarece,mai omule tu chiar nu te potolesti,tu chiar sfidezi si faci misto de toata lumea,vrei seriozitate????sti bine ca acest subiect nu e de offtopic daca ar fi sa luam de buna esenta topicului dar ai postat tu la offtopic ca sa ai tu un pic de acoperire cu mistourile tale
chiar iti place sa flamezi si sa spamezi forumu cu aberatiile tale?????pacat ca ti se da reply la tampeniile tale si ma fac pe mine sa te controlez un pic mai greu,nu inteleg de ce nu scri tu toate aberatiile astea pe mai multe forumuri ci doar aici fiind ca mi e greu sa cred ca esti inregistrat doar aici
eu te rog pentru ultima data,potoleste te,cred ca trebuie sa si glumim,sa radem,sa ne distram chiar si in sectiuniile tehnice,nu mai zic de offtopic,insa ce faci tu e bataie de joc,dar sti ce am sa fac???am sa te las in pace si asa o parte dinttre colegi vor sa rada cu tine si am sa vad ce ai sa faci tu din sectiunea offtopic si de ce nu din forum ptr ca bagaret esti,ideei,tupeu si misto ai cacalau

bafta si spor la scris

hai sa facem si noi un rdi cu sectiunea offtopic in floare si plina de aberatiii,chiar,de ce nu???