Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 27

Thread: Tentativa de sinucidere in parlament

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Tentativa de sinucidere in parlament

Am ramas masca.Daca se intampla asa ceva in alta tara stau sa ma intreb ce ar fi facut primul ministru fata de care a incercat acel om sa se sinucida.Tara Europeana nu bananiera.

---------- Post added at 11:51 ---------- Previous post was at 11:37 ----------

Aaaa,gata m-am lamurit.M-am uitat la o inregistrare si am vazut un pixel albastru,e clar.Iar au inceput mogulii sa faca trucaje,daca stai sa calculcezi viteza cu care a cazut respectivul se vede clar ca nu avea cum sa se arunce.In plus televiziunile mogulilor transmit astea la comanda,TVR a intrat in legatura directa dupa mai mult de 15 minute ca oricum motiunea nu era transmisa de ei deloc.
    Sa-ti fie rusine Dinu Patriciu.

PS: Cam asa ti se raspunde intotdeauna cand incerci sa discuti o chestie serioasa,grava.Am scris-o eu ca sa nu se mai oboseasca altii.
    :

Member Beginner
    Mentioned
    0 Post(s)

daca te uitai mai bine vei vedea ca este adevarat eu sunt in rominia si de citeva ore urmaresc si alte stiri asa ca daca esty de partea guvernului abitnete daca alti sufera

---------- Post added at 13:36 ---------- Previous post was at 13:34 ----------

chiar daca voi fi banat for ever

Standard RSP member stargate's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

un gest extrem regretabil ... care pe langa disperarea celui ce a facut acest lucru sigur are si o componenta psihologica , daca avea ceva personal de reglat cu Boc trebuia sa-i scape un trepied in cap sa-i bage curent in microfon , etc . prin gestul lui nu a rezolvat absolut nimic in plan material , poate va primi ceva ajutoare temporare dar pe termen lung se va alege cu grave suferinte fizice in urma gestului sau si nu isi va ajuta prea mult familia . din pacate foarte multe persoane o duc rau in aceasta lume ( probleme de sanatate sau materiale ) dar nu suicidul este rezolvarea , ii doresc sanatate atat lui cat si membrilor familiei ( am inteles ca are un copil cu un handicap grav ) si sa speram ca nu vor mai fi persoane care sa apeleze la o asa masura de protest .
    Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
    Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !

Member Beginner
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Tentativa de sinucidere in parlamenturmarest

e tvr info si vei vedea ca a fost adevarat daca si tvr care e angajatul lor neaga atunci vei spune ca disperarea a fost una platita de opozitye

Mentioned
    0 Post(s)

cu cine vrei să te cerţi pană la urmă ?
    Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !

Member Beginner
    Mentioned
    0 Post(s)

nu ma cert cu nimeni miam spus parerea sau nu ay voie decit cu aprobarea adminului sa ity spui parerea nu am dat replica nici nu vreau sa ma cert dar daca nus bine venit sa spuna adminul

Mentioned
    0 Post(s)

eu las la aprecierea celorlalti ... daca intelege cineva ceva din postarile de mai sus ale stimabilului @lord_jedy ... eu unul nu inteleg nimic

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Nu esti binevenit,nu ai aprobare de la admin.Plus ca mi-ai f#tut topicul.
    :

Standard RSP member delta2k2's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Lord Jedy , ai reuşit performanţa de a exprima două-trei idei pe nerăsuflate, intr-o singură propoziţie interminabilă.

Dacă mai pui cate un punct intre idei (propoziţii) restul lumii va inţelege mai uşor ce doreşti să ne comunici.

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Soarecu e jedi acum?
    :

Golden Member shadowman's Avatar
    Mentioned
    1 Post(s)

Respecte!
    Acum 3 seri,la un pahar cu vin,discutam cu un vecin ca numai e mult si v-a intra cineva in parlament si se v-a arunca in aer.....nu banuiam ca cineva sa faca asta.Sigur nu e o rezolvare,dar pana cand sa acceptam cretinismul celor care se numesc "conducatori" a Romaniei?
    Nu cred ca mai e mult si o sa se intample ce am estimat,adica un kamikaze o sa ne "rapeasca"bravii nostri "conducatori"
    Era normal ca in aceste conditii tot guvernul sa-si fi data demisia.Dar sigur asta nu in Romania.De aici se vede "interesul"fata de noi romanii,ai celor care ne conduc.Rusine tuturor guvernantilor.
    Bafta!
    Respect!

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Cei care apar la şezătorile TV din partea PDL au primit sfatul să nu prea apară in aceste zile pe la emisiuni. Dacă insă se decid să apară, atunci sunt sfătuiţi să se intrebe dacă nu cumva Adrian Sobaru era nebun. Nu să spună că e nebun, ci doar să pună sub semnul intrebării starea lui de sănătate mintală.
    PS: Rodica Culcer, directorul Direcţiei Ştiri a TVR a ordonat suspendarea transmisiunii de la Parlament imediat după ce Adrian Sobaru s-a aruncat de la balconul Camerei Deputaţilor.
    Ma gandeam ca au mai fost cazuri de oameni care isi dadeau foc pe la noi,eu unul niciodata nu am zis ca sunt nebuni si nici macar cei de la tv nu spuneau asa ceva.
    Am citit cateva comentarii pe hotnews si vreau sa spun ca m-am ingrozit.Se discuta despre el ca e nebun,despre Iliescu (?),revolutie ,etc. Tara asta nu se schimba veci.

PS:Nu dau link de la citat,e de la unul care lucreaza la o mogularie rea,ca la mogularie buna e logic ca nu avea cum.Probabil ar iesi discutii ca pe hotnews despre Iliescu,rusi,etc.
    :

Mentioned
    0 Post(s)

fiţi serioşi domnilor ... chiar crede-ti ca trebuia sa-si dea demisia guvernul pentru o persoana care a incercat sa se sinucida ? sunt oameni cu greutati cu mult mai mari si cu persoane in intretinere cu handicapuri grave care se chinuie in tacere si cu demnitate fara sa-si expuna problemele in public , ce ar fi daca toti ar incepe sa se sinucida din cauza greutatilor si sa vezi atunci demisia primarului , a prefectului , a guvernului , a presedintelui etc

Mentioned
    0 Post(s)

este tragic ... uneori disperarea te duce la gesturi tragice dar nu asta este rezolvarea se poate protesta si in alte moduri dar in primul rand trebuia sa lupte pentru copii lui iar in situatia de fata ia lipsit si de minimul ajutor . sa speram ca acest episod va mai trezi ceva din constiinta guvernantilor si poate vor vedea cu alti ochi situatia unor cetateni ai acestei tari care o duc foarte greu si din cauza disperari ca nu o pot scoate la capat recurg la gesturi nebunesti altfel atunci cand vom iesi din recesiune chiar daca vom iesi pe plus se vor trezi ca nu a mai ramas nimeni nici macar sa stinga lumina .

Page 1 of 2 12 LastLast