Eu ma intreb un lucru, marea majoritate a firmelor mari din romania au contracte cu omv si petrom au carduri de carburant, credeti ca angajatii acestor firme or sa alimenteze din buzunarul lor de la alte benzinari in afara de omv si petrom? eu nu cred si o statistica arata ca aprox 60% din masinile care circula in orasele mari sunt de firma,asta implica ca restul de 40% o sa alimenteze la alte benzinari, care ptr omv-petrom nu e mare pierdere au contracte in spate care le sustin indiferent unde alimenteaza persoanele fizice.
Un lucru interesant s-a intamplat in Grecia unde transportatori de carburant nu au mai livrat combustibil timp de 4 zile boicotand astfel toata reteaua de bezinari(nu mai avei unde sa alimentezi nici daca vroiai)
Ce s-a intamplat? au rezolvat ceva?
NIMIC asta e raspunsul si toata tevatura asta cu SA NU ALIMENTAM 3 ZILE nu o sa razolve nimic,in afara de cateva stiri care le vedem la ora 19 in rest statul din accize si tva traieste si nu o sa le micsoreze in veci ca boicoteaza cativa insi cate o companie petroliera.
Pe ei i-am votat cu ei sa traim.....cine i-a votat?!?!?!?

Reply With Quote