Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 38 of 38

Thread: PROTEST impotriva scumpirii carburantilor

Standard RSP member mouse's Avatar
    Mentioned
    1 Post(s)

Quote Originally Posted by marian76 View Post
    cred ca cel mai bine e sa boicotam o anumita retea de distributie si sa vezi ce se intampla
    Cel mai bine este sa „schimbi”generatile,altii la rind cu alta mentalitate,ai vazut ce scandaluri au iesit la Francezi cind au iesit in strada si ce„razboi”a fost linga Paris ani in urma ?
    Daca nu sint toti solidari ca unul nu schimbi nimica.
    Din ce se aude benzina se scumpeste si mai mult,oare cit mai ramine GPL-ul la acest pret?

Moderator sorin8m's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Iata ce am primit pe mess:

Petrom a ieftinit benzina la pompa cu 0,03 bani. Marele lor bos(s) a spus ca e "destul pentru nespalatii astia" (de romani). Cand i s-a replicat ca protestul ar putea dura, dandu-le peste cap afacerile, a raspuns : "- ROMANII SUNT CACACIOSI, NICIODATA NU AU TERMINAT UN LUCRU PE CARE L-AU INCEPUT !" –Continuati boicotul ! NU MAI CUMPARATI DE LA PETROM SI OMV pana nu ajung la 4lei/litru benzina 95 ! Daca nu vand, li se blocheaza stocurile, transporturile de alimentare fac cale intoarsa….FRANCEZII AU FACUT LA FEL, SI DUPA 5 ZILE, CEI DE LA SHELL AU CEDAT. Daca ai demnitate trimite mai departe. Nu-ti convine massul, ignora-l....VALABIL SI PENTRU MOTORINA SPER

maniac lao's Avatar
    Mentioned
    32 Post(s)

Urmează incă o scumpire a carburanţilor la pompele OMV Petrom, peste cateva zile. Vestea scumpirii a fost dată miercuri de oficialii companiei. Ei nu au făcut insă vreo referire la dimensiunea majorării. De data aceasta, şoferii romani vor plăti mai mult din cauza conflictelor din nordul Africii şi din Orientul Mijlociu. Intre timp, premierul Emil Boc continuă lupta cu creşterea preţurilor carburanţilor. El a cerut Consiliului Concurenţei să refacă analiza asupra pieţei carburanţilor, nemulţumit că primeşte doar date generale, au declarat surse oficiale citate de Mediafax.

Este oficial: urmează incă o scumpire a carburanţilor la pompele OMV Petrom......
    Articol complet http://www.gandul.info/financiar/ben...a-zile-8005828

Deci mai boicotam? Sau nu....
    Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru

maniac lao's Avatar
    Mentioned
    32 Post(s)

Citeva citate de aici http://www.adevarul.ro/financiar/Pet...432557354.html
    Grupul Petrom a finalizat anul 2010 cu un profit net de 2,19 miliarde de lei, mai mare cu 163% decat in 2009, ca urmare a majorării preţului petrolului şi a imbunătăţirii activităţilor de rafinare şi de marketing, potrivit raportului publicat ieri de companie. Acesta este cel mai mare caştig net anual din istoria companiei, depăşindu-l pe cel din 2006, care a fost de 2,06 miliarde de lei.
    Petrom este cea mai mare companie romanească şi cel mai mare investitor din domeniul energetic: 4,6 miliarde de lei in 2010 (24% din investiţiile publice ale Romaniei). In ultimii şase ani, investiţiile Petrom au totalizat 24,7 miliarde de lei. Taxele plătite de companie anul trecut au fost de 7,6 miliarde de lei, reprezentand 11% din veniturile la bugetul de stat. Compania produce 41% din consumul Romaniei de petrol şi 37% din cel de gaze, iar carburanţii vanduţi anul trecut au acoperit 42% din cererea Romaniei.
    Vanzările de carburanţi in benzinăriile Petrom au scăzut cu 5%, la fel ca şi pentru intreaga piaţă.
    Credeti ca se poate lupta "la pompa" cu unu d'asta?
    Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru

Moderator sorin8m's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Eu oricum alimentez de la lukoil ca imi este n drum benzinaria. Asa ca sustin protestul

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

eu zic sa incercam eu unu nu mai alimentez de la petrom sau omv
    DM 500 DM500HD.LED SHARP AQUOS LOGITECH Z-5500 MOTOR H-H OPTIBOX ULTRA SPEEDY

Golden Member shadowman's Avatar
    Mentioned
    1 Post(s)

Eu unul intreb...ce s-a rezolvat cu protestele?
    Credeti ca alimentarea cu monede e o sulutie?Hai sa fim seriosi.....daca se supara astia mari,strang toate monedele dupa piata si apoi cu ce maruntis se mai fac proteste?!
    Ce s-a rezolvat cu protestele de pana acum?In afara de stres,nervi,suparari si stat la coada aiurea chiar de cei care protestau la pompe,nimic.Ei rezolvarea e sa protestam sa facem sa avem bani,sa producem mai mult sa avem si noi salarii de vreo 900-1200 euro/luna si sa vedeti ca nu ne mai intereseaza pretul combustibilului.Stiu e mai greu insa nu imposibil.Cat despre "zvonul"ca o sa ajunga benzina la 6,50-7,00 ron nu mai pare doar zvon.E o realitate pe care curand o sa o vedem sau mai bine zic o sa o simtim.
    Respect!

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Hai sa intru si eu in protest, ca tot am facut plinul.
    Promit sa nu mai alimentez in urmatoarele 2-3 saptamini de la nimeni.
    Sper ca atunci se va rezolva, ca ramin fara benzina.

Page 3 of 3 FirstFirst 123