am primit si eu mesaju asta, mi se pare solutia cea mai inteligenta
iata ce am mai primit pe mess :
Este singura solutie de spargere a monopolului carburantilor (cum foarte bine a spus Badea). Lovind intr-unul singur, acesta va avea doua solutii: sa intre in faliment sau sa scada pretul, declansand in acest fel concurenta pe piata. Mai mult, este singura sansa prin care putem cere si obliga guvernul Romaniei si Petromul sa desecretizeze Contractul de Privatizare si sa aflam care sunt tradatorii acestei tari. In felul acesta se vor dezvalui si comisioanele date (pretul tradarii) si nemernicii care le-au primit (hotii natiunii). Imprastiati acest mesaj in proportie geometrica, astfel incat in 17 ianuarie sa fie aceesat de cel putin 100.000 de romani. Pana acum el a fost trimis la peste 1800 de useriBookmark 4:53 PM 1/14
Cred ca e cel mai interesant mod de pana acum.
Mai ramane sa se hotarasca cine e tinta.
am primit si eu mesaju asta, mi se pare solutia cea mai inteligenta
Eu nu prea cred ca exista solutie. Anul trecut vinzarile au fost cu 10% mai mici decit in anul anterior! Si?
N-au scazut pretul ca sa vinda mai multa marfa, ci l-au crescut . Aici trebuie sa-i multumim si boc-ului pt marirea accizelor si ce a mai marit el pe acolo.....
Nu sta nimeni fara combustibili, cine nu cumpara azi si rabda citeva zile o sa cumpere dupa aceea. Cei care pot sa stea si sa nu cumpere oricum nu conteaza, ei nu sint consumatori....
Asa ca.... asta e!
Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru
Pana la urma ideea era ca lumea sa nu mai alimenteze de la Petrom.
Normal e nedrept pentru ca au cele mai mici preturi,dar sunt celelalte motive:
-ei dau intotdeauna tonul fiecarei scumpiri.
-austriecii au pus mana si pe resursele noastre interne de unde petrolul ar trebui sa fie mai ieftin.
-peste 40% e detinut de stat,deci va pierde si Boc la buget ,venituri mai mici din dividente.Daca tot nu vrea sa reduca din accize macar asa sa i se atraga atentia.
Eu am primit asta:
http://eject.ro/
Eu ma intreb un lucru, marea majoritate a firmelor mari din romania au contracte cu omv si petrom au carduri de carburant, credeti ca angajatii acestor firme or sa alimenteze din buzunarul lor de la alte benzinari in afara de omv si petrom? eu nu cred si o statistica arata ca aprox 60% din masinile care circula in orasele mari sunt de firma,asta implica ca restul de 40% o sa alimenteze la alte benzinari, care ptr omv-petrom nu e mare pierdere au contracte in spate care le sustin indiferent unde alimenteaza persoanele fizice.
Un lucru interesant s-a intamplat in Grecia unde transportatori de carburant nu au mai livrat combustibil timp de 4 zile boicotand astfel toata reteaua de bezinari(nu mai avei unde sa alimentezi nici daca vroiai)
Ce s-a intamplat? au rezolvat ceva?
NIMIC asta e raspunsul si toata tevatura asta cu SA NU ALIMENTAM 3 ZILE nu o sa razolve nimic,in afara de cateva stiri care le vedem la ora 19 in rest statul din accize si tva traieste si nu o sa le micsoreze in veci ca boicoteaza cativa insi cate o companie petroliera.
Pe ei i-am votat cu ei sa traim.....cine i-a votat?!?!?!?
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
De aliniat pretul cu restul europei suntem primi, numai la salarii suntem pe ultimul loc.
Daca aveam si noi 2000 Euro pe luna salariu mediu mai mult ca sigur nu se mai revolta lumea ca acum,dar cum al nostru este de doar 300.....asta e ne aliniem cu europa
ai dreptate ... vom fi codasi europei multi ani de acum inainte pentru ca ne place si nu vom face nimic ca lucrurile sa fie altfel
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
Preţul carburanţilor la pompă a fost majorat nejustificat pe parcursul anului 2010, fără a fi determinat de evoluţia cotaţiilor de bursă la ţiţei, cursul valutar şi taxele percepute de stat, iar aproape toate companiile au raportat pierderi semnificative, caştigurile nefiind reflectate corespunzător.
Conform datelor prezentate de companiile petroliere, a rezultat că, in cursul anului 2010, ponderea taxelor in structura preţului la pompă a scăzut de la 52,5% la inceputul anului la 49,8% la sfarşitul perioadei (inclusiv in contextul creşterii TVA la 24%), aspect de natură să certifice faptul că nivelul de creştere al preţurilor la pompă nu poate fi justificat din punct de vedere al unei poveri fiscale.
Acciza la benzină a crescut doar cu 3% in 2011 faţă de 2010, astfel că, luand in calcul şi evoluţia cursului valutar, nu se justifica o creştere cu 20% a preţului la pompă
Articol complet aici
cred ca cel mai bine e sa boicotam o anumita retea de distributie si sa vezi ce se intampla
DM 500 DM500HD.LED SHARP AQUOS LOGITECH Z-5500 MOTOR H-H OPTIBOX ULTRA SPEEDY
Acum citeva ore am trecut pe linga un Petrom, erau 3-4 masini la fiecare pompa. Asa ca.... sa fim seriosi, asta cu boicotul nu e decit un hobby!
Si 100.000 de oameni daca nu mai alimenteaza de la Petrom nu e nici o treaba , alimenteaza din alta parte, care se aprovizioneaza de la Petrom!
Deci.... e doar un hobby!
Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru
nu cred ca rompetrol si lukoil comercializeaza produse petrom
DM 500 DM500HD.LED SHARP AQUOS LOGITECH Z-5500 MOTOR H-H OPTIBOX ULTRA SPEEDY
Da?!Cu cine?
Nu au fost in stare sa se alature protestului de 3 zile si tu vrei sa "falimentezi"un producator sau distribuitor.Sa fim seriosi.Si apoi si la ei e legea junglei,dispare unul ceilalti se bat pe locul unde a fost statia sa-l cumpere.
Toti sunt pe o mana.Cred ca,daca una din firmele producatoare ar reduce la adevarata valoare pretul combustibilului celelalte l-ar "executa".E un cartel cu complicitate tacita a lor,pretul il face unul,restul e destul sa treaca pe langa statia care a modificat pretul si e clar.E o diferenta de ceva banuti,nesemnificativ.
Ar face bine statul sa reduca taxele si accizele si sunt convins ca cel putin 25% se reduce costul.Daca se scoate si taxa de drum,ca oricum nu avem drumuri si o mai platim odata,atunci ajungem la pretul coret.
Va mai aduceti aminte de sloganul:"Ultima solutie,inca-o revolutie"!??
Respect!
Sa traiti BINE!!!!
E si asta un slogan....