Results 1 to 15 of 18

Thread: Microb periculos:))

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member everst's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: Microb periculos:))

Quote Originally Posted by savin stelian View Post
    salut , am inteles ca astepti dreamboxul . exista solutia (pt. sufletelul tau ) : dreamboxul montat la parintii tai , unde ai antena si cu softurile necesare poti viziona pe PC -ul de acasa (bineinteles cu net de calitate si la parinti si acasa ) canalele tv favorite . multa bafta .

mersi de informatie ,nu ma las pana nu gasesc o varianta sa imi montez antena la bloc....dar o sa am nevoie de vre-o 30 metri cablu coaxial(sunt pierderi mari de semnal la un cablu cu o lungime asa mare????) d ce montura HH imi recomandati pentru un ofsset de 120 ?aluminiu

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by everst View Post
    mersi de informatie ,nu ma las pana nu gasesc o varianta sa imi montez antena la bloc....dar o sa am nevoie de vre-o 30 metri cablu coaxial(sunt pierderi mari de semnal la un cablu cu o lungime asa mare????) d ce montura HH imi recomandati pentru un ofsset de 120 ?aluminiu

Daca folosesti cablu coaxial RGU6 poti sa meri pana la 40m fara probleme ca montura eu recomand asta;
    OPTICUM DM 2800 - Montura H-H DiSEqC1.2
    Motor H-H diseqC 1.2 si GOTO X compatibil, pt. antene offset cu diametru maxim 140 cm, cu precizie mai mare, rulment de metal

In Stoc - Adauga in Cos / 155.00 / Lei

ar fi ca pe amundoua[cablul si montura sa le comanzi la elstar

Standard RSP member everst's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

mersi pentru informatie

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by everst View Post
    mersi pentru informatie
    Cu placere!

Member Beginner
    Mentioned
    0 Post(s)

toata stima pentru cei ce au ca meserie instalarea de sisteme receptie satelit ... dar totusi un hobby presupune ... altceva, nu? ... gresesc?
    Not too bad for a blind man ...

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by dirtyfreddie13 View Post
    toata stima pentru cei ce au ca meserie instalarea de sisteme receptie satelit ... dar totusi un hobby presupune ... altceva, nu? ... gresesc?
    Unii au inceput ca hobby si eu ma numar printre ei,intre timp vazand cat se profita de pe urma acestui lucru cu instalari de 2 lei mi-am facut o firma -instalari DTH si nu numai pentru a ajuta ca unii sa poata vedea fara probleme ceea ce doresc,din pacate nu am putut ajuta decat cateva mii care se aflau in zonele mele de interes in tara si in Europa,pentru restul... sfaturi cat mai apropiate de realitate pentru o receptie excelenta in functie de zona unde se afla!