Quote Originally Posted by everst View Post
Am deschis acest topic pentru toti baietii "bolnavi" de acest microb al receptiei prin satelit.....
Prin 1998 am reusit sa imi cumpar un sistem de receptie prin satelit: ofsset 1,20 si un receptor analogic ...am inceput sa ma documentez despre receptia prin satelit si tot atunci am aflat ca a aprut receptoarele digitale ,nu am stat pe ganduri si mi-am cumparat unul,in jur de 500 de marci am dat pe el(parca o vad si acuma pe vanzatoarea de la elstar ce bucuroasa era ca in ziua aia a reusit sa vanda 2 receptoare,probabil din cauza comisionului)din ziua aia am inceput sa ma specializez in gasirea satelitilor (poate nu ma credeti,dar astazi am ajuns sa imi reglez antena si sa gasesc sateliti dupa ochi,ce sa mai zic freqventele de pe majoritatea satelitilor le stiu din memorie ) ,am ajuns ca prin 2006sa imi cumpar un alt receptor ,un kaon (bugetul =nevasta"nu mi-a permis la ceva mai performant) care tine si pana astazi .......aici vreau sa ajung ca de vre-o 2 ani incoace zilnic intru pe internet sa vad ce se mai discuta si butonez kaonul ,e ca un microb sau mai bine zis o dependenta de care nu mai scapi usor(vre-o 3 luni m-am linistit cand am fost plecat in state ,veneam obosit de la lucru nici atunci nu ma abtineam sa nu mai intru cate un pic pe forumurile interesante )

Concluzia ...scapati cat mai puteti

Ma tratez cu sateliti/programe si montaje
e un hobby nu poti scapa de microbul asta,cand te gandesti ca am inceput acum 18 ani cu un amarat de analogic si 2 sateliti.... iar acum aduc in casele oamenilor programe prin satelit,atat de puternic e microbul asta ca pana si munca a devenit un hobby profitabil,acum sotia nu mai zice nimic daca cumpar inca o antena inca un receiver sa obisnuit si orcum stie ca din asa ceva vin bani frumosi asa ca ma lasa in pace cu satelitii mei,ea vrea doar un lucru; un satelit cu programe numai si numai de moda/parfumuri etc,iam pus o antena pe astra 28E,un receiver-linux-sharing un tv si am scapat eu ma uit la ce vreau ea la ce vrea....