-
Standard RSP member
Microb periculos:))
Am deschis acest topic pentru toti baietii "bolnavi" de acest microb al receptiei prin satelit.....
Prin 1998 am reusit sa imi cumpar un sistem de receptie prin satelit: ofsset 1,20 si un receptor analogic ...am inceput sa ma documentez despre receptia prin satelit si tot atunci am aflat ca au aprut receptoarele digitale ,nu am stat pe ganduri si mi-am cumparat unul,in jur de 500 de marci am dat pe el(parca o vad si acuma pe vanzatoarea de la elstar ce bucuroasa era ca in ziua aia a reusit sa vanda 2 receptoare,probabil din cauza comisionului)din ziua aia am inceput sa ma specializez in gasirea satelitilor (poate nu ma credeti,dar astazi am ajuns sa imi reglez antena si sa gasesc sateliti dupa ochi,ce sa mai zic freqventele de pe majoritatea satelitilor le stiu din memorie
) ,am ajuns ca prin 2006sa imi cumpar un alt receptor ,un kaon (bugetul =nevasta"nu mi-a permis la ceva mai performant) care tine si pana astazi .......aici vreau sa ajung ca de vre-o 2 ani incoace zilnic intru pe internet sa vad ce se mai discuta si butonez kaonul ,e ca un microb sau mai bine zis o dependenta de care nu mai scapi usor(vre-o 3 luni m-am linistit cand am fost plecat in state ,veneam obosit de la lucru nici atunci nu ma abtineam sa nu mai intru cate un pic pe forumurile interesante
)
Concluzia ...scapati cat mai puteti
Last edited by everst; 23-12-07 at 00:29.