Results 1 to 15 of 18

Thread: Microb periculos:))

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member everst's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Microb periculos:))

Am deschis acest topic pentru toti baietii "bolnavi" de acest microb al receptiei prin satelit.....
    Prin 1998 am reusit sa imi cumpar un sistem de receptie prin satelit: ofsset 1,20 si un receptor analogic ...am inceput sa ma documentez despre receptia prin satelit si tot atunci am aflat ca au aprut receptoarele digitale ,nu am stat pe ganduri si mi-am cumparat unul,in jur de 500 de marci am dat pe el(parca o vad si acuma pe vanzatoarea de la elstar ce bucuroasa era ca in ziua aia a reusit sa vanda 2 receptoare,probabil din cauza comisionului)din ziua aia am inceput sa ma specializez in gasirea satelitilor (poate nu ma credeti,dar astazi am ajuns sa imi reglez antena si sa gasesc sateliti dupa ochi,ce sa mai zic freqventele de pe majoritatea satelitilor le stiu din memorie ) ,am ajuns ca prin 2006sa imi cumpar un alt receptor ,un kaon (bugetul =nevasta"nu mi-a permis la ceva mai performant) care tine si pana astazi .......aici vreau sa ajung ca de vre-o 2 ani incoace zilnic intru pe internet sa vad ce se mai discuta si butonez kaonul ,e ca un microb sau mai bine zis o dependenta de care nu mai scapi usor(vre-o 3 luni m-am linistit cand am fost plecat in state ,veneam obosit de la lucru nici atunci nu ma abtineam sa nu mai intru cate un pic pe forumurile interesante )

Concluzia ...scapati cat mai puteti
    Last edited by everst; 23-12-07 at 00:29.

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: Microb periculos:))

Quote Originally Posted by everst View Post
    Am deschis acest topic pentru toti baietii "bolnavi" de acest microb al receptiei prin satelit.....
    Prin 1998 am reusit sa imi cumpar un sistem de receptie prin satelit: ofsset 1,20 si un receptor analogic ...am inceput sa ma documentez despre receptia prin satelit si tot atunci am aflat ca a aprut receptoarele digitale ,nu am stat pe ganduri si mi-am cumparat unul,in jur de 500 de marci am dat pe el(parca o vad si acuma pe vanzatoarea de la elstar ce bucuroasa era ca in ziua aia a reusit sa vanda 2 receptoare,probabil din cauza comisionului)din ziua aia am inceput sa ma specializez in gasirea satelitilor (poate nu ma credeti,dar astazi am ajuns sa imi reglez antena si sa gasesc sateliti dupa ochi,ce sa mai zic freqventele de pe majoritatea satelitilor le stiu din memorie ) ,am ajuns ca prin 2006sa imi cumpar un alt receptor ,un kaon (bugetul =nevasta"nu mi-a permis la ceva mai performant) care tine si pana astazi .......aici vreau sa ajung ca de vre-o 2 ani incoace zilnic intru pe internet sa vad ce se mai discuta si butonez kaonul ,e ca un microb sau mai bine zis o dependenta de care nu mai scapi usor(vre-o 3 luni m-am linistit cand am fost plecat in state ,veneam obosit de la lucru nici atunci nu ma abtineam sa nu mai intru cate un pic pe forumurile interesante )

Concluzia ...scapati cat mai puteti

Ma tratez cu sateliti/programe si montaje
    e un hobby nu poti scapa de microbul asta,cand te gandesti ca am inceput acum 18 ani cu un amarat de analogic si 2 sateliti.... iar acum aduc in casele oamenilor programe prin satelit,atat de puternic e microbul asta ca pana si munca a devenit un hobby profitabil,acum sotia nu mai zice nimic daca cumpar inca o antena inca un receiver sa obisnuit si orcum stie ca din asa ceva vin bani frumosi asa ca ma lasa in pace cu satelitii mei,ea vrea doar un lucru; un satelit cu programe numai si numai de moda/parfumuri etc,iam pus o antena pe astra 28E,un receiver-linux-sharing un tv si am scapat eu ma uit la ce vreau ea la ce vrea....

Standard RSP member gelu_dh's Avatar
    Mentioned
    9 Post(s)

Quote Originally Posted by spaniolul View Post
    e un hobby nu poti scapa de microbul asta,cand te gandesti ca am inceput acum 18 ani cu un amarat de analogic si 2 sateliti.... iar acum aduc in casele oamenilor programe prin satelit,atat de puternic e microbul asta ca pana si munca a devenit un hobby profitabil,acum sotia nu mai zice nimic daca cumpar inca o antena inca un receiver sa obisnuit si orcum stie ca din asa ceva vin bani frumosi asa ca ma lasa in pace cu satelitii mei,ea vrea doar un lucru; un satelit cu programe numai si numai de moda/parfumuri etc,iam pus o antena pe astra 28E,un receiver-linux-sharing un tv si am scapat eu ma uit la ce vreau ea la ce vrea....
    Urmeaza ca tu sa dormi intr-o camera si ea in alta cum fac si eu...

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by gelu_dh View Post
    Urmeaza ca tu sa dormi intr-o camera si ea in alta cum fac si eu...

Nop,aici gresesti,nu suntem dependenti de tv,ci doar de programe,ale ei sunt la ore diferite fata de ale mele iar seara ne uitam impreuna la cate un film bun,fereasca sfantul sa ajung in astfel de situatii sa dorm separat din cauza unui program tv!

Mentioned
    0 Post(s)

Nop,aici gresesti,nu suntem dependenti de tv,ci doar de programe,ale ei sunt la ore diferite fata de ale mele iar seara ne uitam impreuna la cate un film bun,fereasca sfantul sa ajung in astfel de situatii sa dorm separat din cauza unui program tv!
    aici ai dreptate ..nu sunt dependent de tv ,abia daca apuc sa ma uit seara la cate un film...eu stau la un aprtament unde nu am prea multe sanse sa imi instalez offsetul din cauza blocurilor si pomilor(tot ma gandesc la o solutie pana imi ajunge dreamu ),o am montata la casa unde stau parintii mei, deci nu apuc niciiodata sa ma uit la ceva anume.....testez cate ceva si atat,in rest intru pe internet si citesc ce se mai discuta
    Last edited by everst; 22-12-07 at 23:19.

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Smile Re: Microb periculos:))

Quote Originally Posted by everst View Post
    aici ai dreptate ..nu sunt dependent de tv ,abia daca apuc sa ma uit seara la cate un film...eu stau la un aprtament unde nu am prea multe sanse sa imi instalez offsetul din cauza blocurilor si pomilor(tot ma gandesc la o solutie pana imi ajunge dreamu ),o am montata la casa unde stau parintii mei, deci nu apuc niciiodata sa ma uit la ceva anume.....testez cate ceva si atat,in rest intru pe internet si citesc ce se mai discuta
    salut , am inteles ca astepti dreamboxul . exista solutia (pt. sufletelul tau ) : dreamboxul montat la parintii tai , unde ai antena si cu softurile necesare poti viziona pe PC -ul de acasa (bineinteles cu net de calitate si la parinti si acasa ) canalele tv favorite . multa bafta .

Mentioned
    0 Post(s)

tu ai un noroc enorm,si eu am incercat sa lucrez in domeniul asta(si cu ce placere imi faceam munca asta daca reuseam) ,dar din pacate muncesc cu totul altceva ,si nu imi ramane decat un Hobby sau un drog din care iti iei portia zilnica,
    oricum nu cred ca ne mai lecuim de microbul asta