Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 35

Thread: Digi tv pe dreambox

Standard RSP member hydr0xygen's Avatar
    Mentioned
    1 Post(s)

Post STi5517

stiu ca s-a vorbit si se vorbeste despre aparatele duble, dar l-am desfacut pe al meu de mai multe ori si nu gasesc nimic. Azi, am intors placa pe spate, si in spatele procesoarelor sunt 9 patrate si mai multe pucte de lipire; iar pe procesor scrie STi5517 (si alte cifre si litere). Nici la electronica nu prea ma pricep, dar daca ar fi o schema a procesoruluinu s-ar putea conecta prin jtag, exact cum a facut @fanta cu sti5518? am sa revin cu poze daca cineva e interesat.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

am uitat, pe placa se mai afla si 10 "gauri" dar fara pini, oare asta sa fie? am gasit pe un forum ceva asemanator http://www.avi-plus.com/repair-tips-...h-dump.html#48

---------- Post added at 20:10 ---------- Previous post was at 18:29 ----------

Si daca nimeni nu ma crede, am gasit schema procesorului cu cei 10 pini http://www.avi-plus.com/images/fbfil...HAPPY_2010.pdf si am sa incerc sa ii combin cu jtag'ul meu care are o iesire de 20 pini http://img37.imagevenue.com/img.php?..._122_405lo.jpg poate mergem la nunta lui @gigi_4476
    Last edited by hydr0xygen; 06-01-11 at 19:39. Reason: mai multe detalii
    IpBox 91 HD - PkTeam Nebula v3

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

E drept ca dublu nu am vazut in teste,dar daca citesti pe acolo o sa vezi ca suntem unii care am incercat deja jtag pe sti5517 si fara vreun rezultat.Asta nu inseamna ca nu poti incerca si tu,doar ca testele cu jtag nu duc nicaieri,poate sapat mai adanc cu ST20tool sau jtagul de la rusi care e pe bani.

PS: O atentionare,vezi daca pinul 6 din acea schema e la masa si la conserva dubla,daca nu e atunci iti dai seama ca nu pusca nici celelalte.
    Last edited by zmeura; 06-01-11 at 23:30.
    :

Mentioned
    1 Post(s)

Default jtag

Nu cred ca mai pot continua testele, s-a ars procesorul de pe jtag, doar daca as putea lega firele direct prin de la portul paralel din calculator

---------- Post added at 11:34 ---------- Previous post was at 11:24 ----------

Asa arata procesoarele pe spate placii de la 7160

Si daca stie cineva cu ce as putea sa inlocuiesc procesorul de pe jtag "sti m74hc244b1" pot continua in limita cunostintelor mele de electronica.
    Last edited by stargate; 07-01-11 at 21:53. Reason: ne tot aduci aminte de fanta ... pune o schema la ce a facut el sa vedem si noi

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

1.Nu e procesor,e un ci cu niste porti logice in el,se gasesc pe toate drumurile.Cauta in magazinele cu piese electronice http://conexelectronic.ro/produs.php?id=42358
    2.Merge si cu montaj cu rezistente.
    3.Nu cred ca fanta a facut vreodata in viata lui vre-un montaj,chestia cu 1160 era o gluma ca nu faceau aia doi asa ceva.
    :

utilizator de vaza adi sony's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

Aia 2 sterg posturi si dau ban dupa cum ii taie in izmene )

Expert Gigablue & Mut@tant 4k laleauaneagra's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

mai terminati ca mi se ridica paru din toate zonele,acele tutoriale sant ok si foarte bune insa stampila de pe ele e o gluma vizavi de ce se intampla pe forumul lor,deci ei nu au nici o legaturi si nici nu stiu sa faca asa ceva
    HD51: 4K - KODI - HBBTV - IPTV STALKER
    TOP5: Zgemma H9,
    Mut@nt/AX HD51 4K, Axas E4HD, Bre2ze4K, VU+ Ultimo 4K

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Default digi tv pe dreambox

m-am cam desumflat, din pacate si eu am tot decodor dublu cu cartele albastre pe o parte, alb rosu pe cealalta parte, din ce am remarcat din incercarile lui "hydr0xygen" nu prea se poate "cununa" cardul digi dintr-un dec dublu cu dm800.
    o intrebare: daca cer sa-mi schimbe dec-ul dublu si iau unul simplu(si ce model?) si implicit o alta cartela cresc sansele sa fac imperecherea dorita?

maniac lao's Avatar
    Mentioned
    31 Post(s)

Daca ceri sa-l schimbe, poate ti-l schimba , dar eu nu cred ca-ti mai da 1160 . Din ce se cunoaste doar la ala ai putea avea succes, eu zic ca-ti baga un 3169 si te trezesti ca ai ajuns in exact aceeasi situatie.
    Solutia pentru tine consta in procurarea unui 1160 si a facturii aferente care a fost cumparat de la ei si acu e liber de contract.
    Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Hyundai -1170- DIGI

Ajutor: Am abonament la digi cu un rec dublu cumparat,si vreau sa mai iau o cartela.Cei de la ei au zis ca da se poate,50 ron activarea si 6 ron chirie aparat.Eu am gasit un 1170 de cumparat,care nu e inregistrat la ei, si cei de la digi au spus ca nu pot sa il foloseec ca trebuie sa am si unul cu chirie,daca vreau aparatul meu sa fac un alt abonament ceea ce nu-mi convine. Intrebarea mea este daca dupa ce iau rec cu cardul de la ei imperecheat as putea sa pun cardul in 1170 si sa pot scoate bk & rsa si apoi sa il pun in dm?

dishwasher val's Avatar
    Mentioned
    36 Post(s)

Nu te grabi, 1170 e modelul pentru cablu tv.

Intrebarea mea este daca dupa ce iau rec cu cardul de la ei imperecheat as putea sa pun cardul in 1160 si sa pot scoate bk & rsa si apoi sa il pun in dm?
    Nu merge.
    UFS910, Nokia d-Box1, Nokia d-Box2, Optibox500, Vu+ Zero4K

Mentioned
    1 Post(s)

Default re:

Má tot gandesc la mai multe variante, dar cred ca este imposibil de citit prin acea mufá de 10 pini, si motivul este cá, fiind 2 procesoare, fiicare are "secretul" lui, cartelele nu isi pot schimba locul in receiver. Totusi pe placá mai exista 4 mufe, 2 cu 4 pini, si 2 mufe cu 2 pini cum se vad in imagine; oricum, mai astept pana maine cand imi vine piesa de pe jtag si mai continui atunci.

Mentioned
    1 Post(s)

Default re:

Daca stie cineva mai bine decat mine ce as mai putea sa fac... adevarul este ca dupa multe insistente, la citirea cu ejtag, nu am mai gasit F'uri dar tot nu inteleg.
    -Traducere cu google din rusá-
    Logger inited
    <------------------>
    Set lanţ TAP şi de a crea un modul CPU
    Utilizaţi ST20 modulul CPU DCU3
    Modulul CPU a fost creat cu succes
    Resetaţi TAP
    Citiţi ID-ul procesorului
    CPUID = 0x80808080
    CPU ID-ul nu se potriveşte cu specificat
    Citiţi codul de PMI
    IMP cod nu este acceptat
    Unknow CPU
    Initialize ST20 modul ....
    Nu DCU3 descriere pentru 80808080

Mentioned
    1 Post(s)

Default re:

Quote Originally Posted by zmeura View Post
    PS: O atentionare,vezi daca pinul 6 din acea schema e la masa si la conserva dubla,daca nu e atunci iti dai seama ca nu pusca nici celelalte.
    pe placá, din cei 10 pini, 5 sunt fara conexiuni iar din cei 5 ramasi, 4 merg la procesor iar unul la o rezistenta (pin 4). cei care intra in procesor sunt de la stanga la dreapta urmatorii: 9 - 6 - 7 - 5. Totusi, cand conectez ejtag'ul, pe pagina rusilor obtin putine operatii pe secunda, vreo 40.000
    Rezultatul ar trebui să fie in jur de 300'000 de operaţii pe secundă. Dacă rezultatul este in zona de 40'000, ceea ce inseamnă că comunicarea cu programator pentru orice motiv, nu. In cazul in care după ce faceţi clic pe mesajul "Speed Test" eroare - acest lucru inseamnă că portul nu este transferat la modul de PPE (nu făcut clic pe "Connect").
    PD. Acei pini intra in procesor prin latura dreaptá.

Member Beginner
    Mentioned
    0 Post(s)

Default interfata ta de jtag

Quote Originally Posted by hydr0xygen View Post
    Nu cred ca mai pot continua testele, s-a ars procesorul de pe jtag, doar daca as putea lega firele direct prin de la portul paralel din calculator

---------- Post added at 11:34 ---------- Previous post was at 11:24 ----------

Asa arata procesoarele pe spate placii de la 7160

Si daca stie cineva cu ce as putea sa inlocuiesc procesorul de pe jtag "sti m74hc244b1" pot continua in limita cunostintelor mele de electronica.
    interfata de jtag pe care o ai este facuta cu cu un integrat de fabricatie ST si se poate repara destul de usor daca cumperi un 74HC244 de la magazinele de electronice
    ca restul banuesc ca ai deja.... letcon...pompa de fludor...eventual daca cumperi integratul ia si un soclu de montat pe placa pentru acel integrat....ca sigur se va mai arde acel integrat 74HC244...eventual mai ia si inca 2 bucati de rezerva.....

explicatia de ce se arde ? = diferenta de potential electric dintre placa de receptor de satelit si calculator......daca vrei sa nu se mai arda recomand un Laptop si utilizat pe baterie nu conectat la retea..... in acest fel eviti si erorile de citire scriere si eviti si deteriorarea procesorului de pe receptorul de satelit sau portul paralel de la calculator.

Member Visitor
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by SuperSonic View Post
    şoricel, ai grijă cand incarci acel curcubeu de linii in dream să nu te curentezi, că nu ai nevoie de şi mai multe electroşocuri
    ) Se descurca stai linistit

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast