Vă doresc şi eu LA MULŢI ANI! Fie ca in anul care vine să intraţi cu mai multă incredere şi să inregistraţi mai multe succese in toate sferele vieţii!!!!
Respecte!
Cu ocazia noului an,2011,doresc tuturor membrilor acestui forum si familiilor lor un sincer La multi ani si sanatate!
Fie ca noul an sa ne aduca mult mai multe bucurii decat am putea spera si sa fie mai linistit cel putin din prisma politicului si economicului.
Toate aceste urari sunt pentru oamneii smpli,normali.
Din pacate nu pot sa scriu ce le urez politicienilor acestei tari,celor care ne conduc,cu mici exceptii ce e drept,ca as fi exclus din forum pe viata.
La multi ani,prieteni,la multi ani Sateliti info,la multi ani cu sanatate!
Bafta!
Respect!
Vă doresc şi eu LA MULŢI ANI! Fie ca in anul care vine să intraţi cu mai multă incredere şi să inregistraţi mai multe succese in toate sferele vieţii!!!!
Nici o picatura de energie nu se pierde in zadar!
Cu ocazia Anului Nou , va doresc multa sanatate , fericire si belsug alaturi de cei dragi ! La multi ani !
Never settle for less than perfection. Never!
La Multi Ani tuturor membrilor si fondatorilor acestui sait, un an cit mai bun si fara criza sa fie 2011![]()
Anul nou...o bucurie
viata toata sa va fie!
bani, masina, fericire,
sanatate si iubire.
nu-i de-ajuns sa le doresti.
tipa, lupta, da din coate
asa le obtii pe toate!
Va doresc un an imbelsugat si plin de bucurii! La multi ani!
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
La Multi Ani! Sa fiti sanatosi sa puteti sa aveti grija de cei dragi! Sa aveti un an super tare, frate!