Incepind cu 01 Ianuarie 2011 canalul TELESPORT isi va intrerupe emisia.
Motivele acestei intreruperi sunt de natura tehnica si sunt independente de Focus Sat Romania.
Sursa: Pagina oficiala Focus Sat
Incepind cu 01 Ianuarie 2011 canalul TELESPORT isi va intrerupe emisia.
Motivele acestei intreruperi sunt de natura tehnica si sunt independente de Focus Sat Romania.
Sursa: Pagina oficiala Focus Sat
Nu e mare paguba....si asa nu mai este nimic de el.
pai si unde mai vedem Darts ? nasoala stire![]()
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
Il joci tu....darts'u.
fara sa supar pe nimeni, de fiecare data cand aud ca un program sau provider isi inchide portile ma cam intristez. incet incet dispare competitia si se instaleaza monopolul
am in cap 2 imagini: romtelecom anii 90 si sky uk. isi mai aduce lumea aminte de romtelecom anii 90 cand te rugai de ei sa-ti dea un serviciu? eu la prima ocazie am renuntat la ei. acum de ex sunt captivul lor dar cel putin au alte servicii, chiar daca nu-mi dau ceva extra cel putin sunt f atenti ca competitia le bate la poarta oriunde s-ar afla
iar a 2-a am descoperit-o curand,... am zis what the hell imi cumpar sky uk sa am ceva tare la schimb (in uk din ce-am vazut e sky si nu prea am auzit de altii care sa merite macar)... 1000 (one thousand pounds) daca vrei un sky mai cu de toate, am crezut ca e o gluma... nu frate ~1000 lire dau aia pe an aproximativ sa vada toate canalele, care sa recunoastem sunt misto, au dat Avatar 3D de Craciun, dar si pretul eeee.... la noi sa nu uitam un "full" costa 10 euro (un full care are hbo, axn, ceva discovery... ma rog chestii de baza da nu e chiar chel -> fara hd e adevarat)
asa ca ca boom dispare, upc-ul e pe picior de plecare ca nu le mereg bine, akta probabil se va integra cu unii... ramanem iar cu 1-2 provideri care apoi ce-i opreste sa faca din paketul full 20 euro in loc de 10... si tot asa...
Last edited by matecucu; 30-12-10 at 17:37.
De ani de zile tot auzim ca boom dispare, ca upc-ul pleaca .. etc. Dar nu s-a adeverit (deocamdata) nimic din prorocirile astea.Originally Posted by matecucu
Da, e trist ca dispare concurenta. Dar nu-i problema, grila DTH-urilor din Romania este oricum medie ca si content. Desigur, incomparabila cu SKY-urile.
Respcte!
Mda..probabil au confundat Anul Nou cu 1 Aprilie.
Dar mai e vreme sa il opreasca,pana la ora 23:59,tot 1/1/11.
Bafta!
Respect!