Salutare tuturor,ma poate ajuta cineva sa instalez un stik usb edimax EW-7711UAn pe un pc desktop cu debian?
(stikul suporta linux).Thanks!
Salutare tuturor,ma poate ajuta cineva sa instalez un stik usb edimax EW-7711UAn pe un pc desktop cu debian?
(stikul suporta linux).Thanks!
Pune logo sa stim ce cipset este
dmesg |grep usb
..::EGAMI TEAM::..
nu pot accesa comanda"dmesg /grep usb" zice:[-c] [-n level][-sbufsize]
cipsetul nu il pot gasi pe el sau pe cutie?
---------- Post added at 19:13 ---------- Previous post was at 19:10 ----------
are revizie V1.0D
dmesg | grep usb e comanda ....
Don't dream your life - live your DREAMbox ! DON'T FORGET TO SAY '' THANKS '' Note: Viewing Pay TV without a valid subscription is illegal All the files available here are kept for experimental and educational purpose only!
OK, nu ai pt ce...Originally Posted by vid30
Internetul e distractie, nu pierde controlul!
Foloseste Google si YouTube inainte de a pune intrebari stupide!
Knoppix e destul de ok ca si LiveonCD..eu folosesc var 3.03 si e super ok...am si 4.0 dar e mai "colorata" sa zic asa...Cine doreste fac imagini si le pun pe FTP..
din cate stiu aceasta distributie se poate instala si local pe HDD...Exista un "Knoppix cheat codes" exact asa-i spune...si acolo se dau explicatii destul de utile
Skystar 2.6d , H-H DM2100, "oala" 0,9, LNB quad..si restu cablu :-D
ok si eu am ubuntu 8.04 problema e as e conectat la net ok dar nu face diwload nu pot descarca nimic dc? ce trebuie sa fac ? in schimb cu comada su root nu ma lasa sa admistrez iar cu aceeste comezi imi spune ca nu pot accesa(sau creea acel fisier)
ifconfig 192.168.1.10 netmask 255.255.255.0 [enter]
route add default gw 192.168.1.1 (bune inteles am pus ip si gw care le am)
comanda este :
sudo -s
si ti se cere parola de root , dupa care poti administra ceea ce doresti, deoarece esti logat ca root pe sistemul respectiv
root@user:~#
la treaba cu download-ul nu inteleg ce inseamna "nimic" .... merge pe net dar nu iti da voie sa salvezi nimic pe hdd ?
pierdut in discutii aprinse .... desi nu doresc nimic
exact nu pot sa incarc o pagina de net pe google e ok la cautare,dar ex: http://sateliti.info/ e ok la cautare dar nu se incarca pagina cand o accesez
daca nu ma insel , asta vine de la DNS-uri
ca root , ruleaza comanda
nano /etc/resolv.conf
aici trebuie sa ai dns-urile furnizate de provider , daca nu le ai , le scrii ip-urile de mana , ceva de forma :
nameserver 193.231.236.100
nameserver 193.231.100.130
pierdut in discutii aprinse .... desi nu doresc nimic
Am Fedora Core 6. Stie careva dc nu vrea sa imi vada partitiile NTFS existente deja pe HDD? Am impresia ca imi scapa ceva...
Internetul e distractie, nu pierde controlul!
Foloseste Google si YouTube inainte de a pune intrebari stupide!
Comparatii intre distro : http://distrowatch.com/dwres.php?resource=major
Aptoape totul despre ....: http://en.wikipedia.org/wiki/Compari..._distributions
Incearca cu fdisk ( utilitarul de partionare din linux) si citeste ce partitii vede pe HDD .