0

Dislikes:
0
-
Standard RSP member
VFD display VU duo
Salut,
Va rog sa-mi spunti si mie daca e normala chestia asta: cand ma uit pe un canal numit spre exemplu TEST CHANNEL pe display-ul receptorului apare TEST CHANNEL, dupa cateva minute pe VFD ul receptorului apare TEST CH.. doar. Ca si cum l-ar trunchea. Asa apare si la voi? Folosesc o imagine VTI2.2. Exemplu concret: ma uit pe SKY Christmas HD si dupa aprox 30 min apare SKY CHR..
Trebuie facuta o setare cumva sau asa e setat din receptor ca sa apare pe afisajul VFD al receptorului?
merci frumos
-
-
Standard RSP member
Am pus azi VTI 2.3 si o sa vad cum se comporta.
Am intrebat si pe vu-support.com si cineva mi-a spus ca poate fi o probleme cu displayul receptorului. Asta a fost raspunsul:
Maybe the display connect is not ok. Open Box and check cables to Frontpanel.
Sper sa se fi inselat.
---------- Post added at 15:04 ---------- Previous post was at 13:30 ----------
Am incercat si cu VTI 2.3 si se intampla acelasi lucru...dupa aproximativ 25 de minute de vizionare neintrerupta pe un program cu o denumire mare ,de exemplu NAT GEO WILD HD, afisajul se schimba in NAT GEO.. .Cand schimb pe alt post afisajul revine la normal. Sa fie oare dela imagine...sau de la o lista deprograme pe care am incarcat-o manual...?
Daca poate testa si altcinava cu vu duo i-as fi recumoscator. Conditia e sa nu mute de pe un program pe altul...
multumesc
Last edited by delta2k2; 29-12-10 at 16:45.
Reason: Regula 12 : Quote inutil
-
-
Standard RSP member
Am observat ca nu conteaza satelitul...fenomenul parea atat pe hotbird cat si pe astra (acolo m-am uitat eu).
Intre timp am mai facut niste teste. Am instalat BH 1.4.2 si am facut acelasi lucru (m-am uitat in continuu pe canal tv mai mult de 30 min). N-am mai aparut fenomenul. Ce sa zic...suspectez atunci ca e ori de la imagine (VTI) ori de la skin (folosesc HD glass 14 screen 4).
Daca cineva foloseste combinatia asta poate testa.
Oricum poate ma poate lamuri si pe mine cineva care a folosit HD glass 14 urmatoarele: dupa instalare apare un configurator de HD glass 14 cu optiunile:
default LCD.......yes/no
rolling LCD........always/2x/5x/10x/rolling off
Ce semnifica mai exact? Oare problema sa apara de aici? Eu inainte le-am avut setate asa:
default LCD.......no
rolling LCD........2x
Acum le-am pus pe yes si always.Se vad daca mmai face ....
-
din ce am observat eu aceasta problema apare in functie de ce skin folosesti tu, din descrierea ta vad ca folosesti hd glass (14)
incearca sa folosesti un skin diferit , displaiul este influentat de skin.
in fine nu e o problema asa mare pt mine...