Results 1 to 12 of 12

Thread: emulatoare?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Exclamation emulatoare?

as vrea si eu sa introduc evocam dar nu stiu cum pot face asta cu ajutorul dcc.daca ar putea sa-mi explice si mie cineva exact pasii ce trebuie facuti cu ajutorul calc.

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: emulatoare?

Quote Originally Posted by kcrysty View Post
    as vrea si eu sa introduc evocam dar nu stiu cum pot face asta cu ajutorul dcc.daca ar putea sa-mi explice si mie cineva exact pasii ce trebuie facuti cu ajutorul calc.

E mult mai simplu sa introduci evocamd cu ajutorul netului;
    conectezi dream la net,apesi buton albastru telecomanda-addons-downloand geminii server-cam,aici alegi evocamd 2.17a-complet dai ok apoi intri din nou pe geminii server si alegi; cam-config de unde alegi evocam-config 2.14dai ok il lasi sa se instaleze iesi afara dai restart la cam si gata!

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

da am facut asa numai ca atunci cand vreau sa ma cuplez la server gemini imi apare urmatorul mesaj: can't resolve hostname! si dupa care in paranteza(url:http://download .blue-panel.com/el-addons/getxml.php?ver=0410&typ=500) si nu stiu ce inseamna asta

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Smile Re: emulatoare?

da am facut asa numai ca atunci cand vreau sa ma cuplez la server gemini imi apare urmatorul mesaj: can't resolve hostname! si dupa care in paranteza(url:http://download .blue-panel.com/el-addons/getxml.php?ver=0410&typ=500) si nu stiu ce inseamna asta
    salut , te rog spune ne ce iti apare pe ecranul tv cand din telecomanda dreamului faci asa : buton albastru> addons>ok>download ( gemini server ) , daca nu ai lista de camuri cand dai ok pe download ( gemini -server ) , inseamna ca nu e conectat la net dreamul tau si trebuie verificate setarile ,sa il scoti pe net , dreamul. revino cu setarile pe care le ai ( dai din telecomanda dreamului : menu>setup>ok>expert setup>ok> comunication setu> ok ) si scrie ne ce setari ai acolo . bafta .

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

mmmda,receiverul tau nu e conectat la net fa asa;
    menu>setup>ok>expert setup>ok> comunication setu> ok
    apoi
    debifezi DHCP si introduci IP-ul pc-ului tau dar cu o mica modificare;
    daca la pc ai; 192.168.1.53
    la dream pui;192.168.1.52
    apoi bifezi DHCP-ul dai save si intri din nou in blue panel-addons-geminii server si ar trebui sa-ti apara lista de camuri /adonsuri

Membru de onoare Einstein's Avatar
    Mentioned
    2 Post(s)

Vezi ca in meniul de configurare retea este o casuta pe care daca o bifezi, iti spune daca dreamul este online sau offline. Daca acolo nu iti apare online, inseamna ca nu iese pe net.

Standard RSP member pacala68's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)