Dj skary ala sa imi dau palme daca stie ceva, stie sa dea cu presupusul :
"urat din partea ta... Chiar l-ai afectat. TU cu un BLY si ala cu 2n3866 sa fim seriosi. Stii foarte bine ca oscilatorul local probabil il ai cu cu un bf 214. si ca ai armonici. dar in fine... NU AI DREPTATE!".
in primul rand sinteza este cumparata cahce din 2005 de la enigma si se numeste SU128 find comuna pe pro fm transmiter. A doua , oscilatorul nu are BF214 ci BF458 hentz careu. Armonici cat am?
Hai cu un analizor dala care se gaseste in comertz de 80mil si vedem 93.2 X2 X3 X4 X5 cum apare pe spectru. Dupa aia iti dau si schema in original de FILTRU de emisie CROWN care o am si care a fost facuta si reglata pe LC metru. Nu mai va faceti electronisti si dati cu presupusul. Va faceti de cacao si va aratati vax albina ce cunoasteti.
In teritoriul unde am facut bani , emitatoare la lume , nu mai ziceti ca nu cunosc si ca fac si dreg ca pute a INVIDIE.
Nu ma atac, sa va intre la gulie scary movie cum te cheama si all . Ajungeti la 8 ani de emisie si pe urma sa vorbim de asa ceva. 8 ani in care sa tras ca la saiba in materie de emisuni stiri si programe nu telefoane si manele cum fac aia care ii mangaiati. Uitati-va la ce zic .. suntem in 2015 si nu mai exsita oscilatoare ci mai nou NS741 pe emisie , sau As6001 .. si pe urma comentati.
Tu crezi ce vrei insa nu uita .. 93.1 si 93.2 sunt frecvente DIFERITE si cu asta am pus punct. Dute unde vrei si intreaba pe cine vrei sa vezi ca nu se poate sa dai blank cu frecventa purtatoarei pe 93.100000 la una vecina 93.00000 sau 93.20000 . De ce cu radio nu se ciondane si nu se inaleca partzaiesc asa ceva? E stricat si ala , sau ce .. lam matrasit sa imi iasa mie bine? Nu? .. Hahaha .. puneti ma mana si invatati care aveti chef de asa ceva ca va fac de ras pana o sa ajungem cu peri si cu barbi lungi.

se schimba legea propagarilor din nou .. !! Did You mean .. 3866 - 1.2W in sender aplication on 175MHz!!
Reply With Quote