-
Standard RSP member
Daniel, am auzit aseara ca ai testat sa vezi cum merge jucaria. De la cei care au incercat sa faca liniste sa taca emitatoru' nu am inteles nimic deoarece sunt in contradictoriu toti.
primul spune ca nu sa intamplat nimic
al doilea spunea ca nu se mai auzea nimeni cand erai pe 93.2
al treilea ca nu se auzea spre o diectie nimeni bine.
Bai fimiu cat de incapatzanat este zii o data sa inceteze ca e a nimanui frecventa unde au emis. Sunt atat de impresionanti si ploua invidiea din spusele celor trei. Nu imi este rusine cu ei. Ideea este alta. In obor de ce nu se mai auzea niciunul? Nici al nostru nici cel puternic? Ce a dat de inteles ca tu cu 12v de pe sursa de pc ii strivesti pe ambii. Recunosc ca nu am selectivitatea pe combina buna. Cu 180khz am vazut doar ca 93.05 se auzeau ei cat de cat si 93.1 plaja ta cu rds 93.2 tuned si 93.3 unde nu se mai auzea. Bun, acum e chestia utila, NU ERAI PESTE EI, tuned pe 93.2. Unu din ei dadea cu tifla ca gestu a contat ca ai facut pe dracu. Nu, nu nu si iar nu. Nu sunt de acord. Nu ai facut niciun gest si tine cont unu din ei spunea ca tu erai calm cand ai vorbit la telefon. Dane inca un exemplu ai dat, sunt slabi.