M-am gandit sa va arat si voua ce am facut in timpul liber cum spune si titlul am facut un emitator FM cu posibilitate de reglare a frecventei de emisie.Merge destul de bine are in jur de 4W.Nu pot da mai multe detalii despre schema, cablaj,etc pentru ca este interzis construirea astfel de emitatoare (legale sunt 30m).
![]()

Reply With Quote
ca sa deosebesc usor semnalul emis de mine, m-am dus in alta camera mai indepartata cu aparatul de radio si l-am reglat pe o frecventa intr-o zona a benzii unde nu erau posturi de radio apropiate, apoi am reglat fin din trimerul rosu pana a intrat semnalul puternic emis de mine, am reglat lent si din trimerul verde pana mi s-a parut mie ca se aude semnalul cat mai clar si mai puternic! Pana iti intra frecventa reala, iti mai intra si frecvente parazite care se aud mai slab si distorsionat, de asta trebuie sa reglezi foarte lent din trimerul rosu (in cazul meu) pana ce prinzi frecventa reala! Pot spune ca receptionam semnalul emis, foarte bine pana la aprox. 200m numai cu firul ala de 20cm! In specificatiile lui zice ca bate pana la 5km cu o antena buna si tind sa cred ca e adevarat!