Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Results 1 to 15 of 27

Thread: Tentativa de sinucidere in parlament

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member stargate's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

eu las la aprecierea celorlalti ... daca intelege cineva ceva din postarile de mai sus ale stimabilului @lord_jedy ... eu unul nu inteleg nimic
    Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
    Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Nu esti binevenit,nu ai aprobare de la admin.Plus ca mi-ai f#tut topicul.
    :

Standard RSP member delta2k2's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Lord Jedy , ai reuşit performanţa de a exprima două-trei idei pe nerăsuflate, intr-o singură propoziţie interminabilă.

Dacă mai pui cate un punct intre idei (propoziţii) restul lumii va inţelege mai uşor ce doreşti să ne comunici.

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Soarecu e jedi acum?
    :

Golden Member shadowman's Avatar
    Mentioned
    1 Post(s)

Respecte!
    Acum 3 seri,la un pahar cu vin,discutam cu un vecin ca numai e mult si v-a intra cineva in parlament si se v-a arunca in aer.....nu banuiam ca cineva sa faca asta.Sigur nu e o rezolvare,dar pana cand sa acceptam cretinismul celor care se numesc "conducatori" a Romaniei?
    Nu cred ca mai e mult si o sa se intample ce am estimat,adica un kamikaze o sa ne "rapeasca"bravii nostri "conducatori"
    Era normal ca in aceste conditii tot guvernul sa-si fi data demisia.Dar sigur asta nu in Romania.De aici se vede "interesul"fata de noi romanii,ai celor care ne conduc.Rusine tuturor guvernantilor.
    Bafta!
    Respect!

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Cei care apar la şezătorile TV din partea PDL au primit sfatul să nu prea apară in aceste zile pe la emisiuni. Dacă insă se decid să apară, atunci sunt sfătuiţi să se intrebe dacă nu cumva Adrian Sobaru era nebun. Nu să spună că e nebun, ci doar să pună sub semnul intrebării starea lui de sănătate mintală.
    PS: Rodica Culcer, directorul Direcţiei Ştiri a TVR a ordonat suspendarea transmisiunii de la Parlament imediat după ce Adrian Sobaru s-a aruncat de la balconul Camerei Deputaţilor.
    Ma gandeam ca au mai fost cazuri de oameni care isi dadeau foc pe la noi,eu unul niciodata nu am zis ca sunt nebuni si nici macar cei de la tv nu spuneau asa ceva.
    Am citit cateva comentarii pe hotnews si vreau sa spun ca m-am ingrozit.Se discuta despre el ca e nebun,despre Iliescu (?),revolutie ,etc. Tara asta nu se schimba veci.

PS:Nu dau link de la citat,e de la unul care lucreaza la o mogularie rea,ca la mogularie buna e logic ca nu avea cum.Probabil ar iesi discutii ca pe hotnews despre Iliescu,rusi,etc.
    :

Standard RSP member stargate's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

fiţi serioşi domnilor ... chiar crede-ti ca trebuia sa-si dea demisia guvernul pentru o persoana care a incercat sa se sinucida ? sunt oameni cu greutati cu mult mai mari si cu persoane in intretinere cu handicapuri grave care se chinuie in tacere si cu demnitate fara sa-si expuna problemele in public , ce ar fi daca toti ar incepe sa se sinucida din cauza greutatilor si sa vezi atunci demisia primarului , a prefectului , a guvernului , a presedintelui etc
    Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
    Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !