Ii compatimesc pe cei care au fost chinuiti odata cu desfasurarea acestui studiu.
Dislikes: 0
OTV conduce in clasamentul posturilor de televiziune din punct de vedere al numarului de greseli de folosire a limbii romane, potrivit unei monitorizari prezentate marti de CNA. Potrivit studiului realizat in perioada 10 septembrie - 10 octombrie, OTV a inregistrat 84 de astfel de greseli, postul fiind urmat de B1 TV (58 de greseli), Realitatea TV (54) si Antena 3 (50).
In perioada mentionata, o echipa a Institutului de Lingvistica Iorgu Iordan-Al. Rosetti a monitorizat 12 posturi de televiziune (TVR 1, TVR 2, TVR Cultural, Antena 1, Antena 3, Pro TV, Realitatea TV, Prima TV, Kanal D, B1 TV, OTV, N24 Plus) si doua posturi de radio (Radio Romania Actualitati, Europa FM). In cadrul monitorizarii au fost urmarite emisiunile de stiri si dezbateri difuzate (300 de ore de programe) si au fost luate in considerare numai greselile facute, prin interventii verbale si mesaje scrise, de reprezentanti ai postului (redactori, colaboratori), nu si cele ale invitatilor in studio.
Sursa : http://economie.hotnews.ro/stiri-med...bii-romane.htm
Ii compatimesc pe cei care au fost chinuiti odata cu desfasurarea acestui studiu.
Nu am inteles de ce trebuie sa aiba rang de ministru ca sa constate ceea ce constata orice om normal.
:
Respecte!
Eu nu inteleg cum puii mei in tara asta tot aia ajung sus sau visesaza sa ajunga sus si culmea unii si mai ajung sus care nu stiu nici macar sa vorbeasca romaneste.
Astia,gen Diaconescu,mai vor sa fie si presedinti...
Da e clar,tara asta numai are nicio sansa...apropo..care sunteti din Canada,spuneti-mi care sunt posibilitatile sa emigrez?Vorbesc la modul cel mai serios.
Astept raspunsuri in PM.
Bafta!
Respect!
Alegeti si tu alta tara ca altfel urmeaza o avalansa de mistouri.![]()
:
...sau de link-uri.
UFS910, Nokia d-Box1, Nokia d-Box2, Optibox500, Vu+ Zero4K
Nu e cazul, sunt plătiţi cu bani de la buget. In plus de asta, nu-ţi imagina că se strofoacă muncind.
---------------
@shadowman , inainte de a emigra in Canada, trebuie să faci un stadiu de pregătire in Tenerife, specializare ... bare.
Activităţi diverse : dans la bară, lustruit , desfundat ...etc
Opţional , streaming video cu webcam-ul
@shadowman, nu orcine ajunge in Canada, trebuie să ai mare experienţă in profeţii cu DTH-uri, să montezi milioane de antene satelit in toată Europa şi nici aşa nu e garantată viza, orcum cred că am spus destul.
Respecte!
Gata...m-am linistit.....cu Canada...cum ajung in Australia?
M-am saturat de Europa....sper ca in Australia nu trebuiesc montate...antene,mai ales aduse din Canada.
Ciudat...oare "tevile"alea nichelate,nu or aluneca suportii si bridele pe ele?Mda...nasol cu Canada asta,nu sti niciodata ce ti-e dat sa faci,mai ales la "monta"re
Bafta!
Respect!
mirarea-i ciudata
la OTV se foloseste romana vorbita , la TVR Cultural romana culta
da' parca le difera audientadesi ambele sint targetate