-
Dragomir: "Suma pe drepturile de televizare se va dubla în 2011!"

Dumitru Dragomir s-a declarat mulţumit de anul sportiv 2010. Preşedintele LPF vede Romania ca avand probleme numai in cateva arii: "Sportul romanesc este pe o cale greşită de 20 de ani. Nu avem bani, nu avem infrastructură, nu avem sprijin politic. In momentul in care sportul va intra in primele 10 priorităţi ale guvernării, atunci lucrurile ar putea sta altfel. Avem tineri care nu ştiu să meargă pe străzi, suntem o ţară de handicapaţi din acest punct de vedere. Nu se mai face mişcare, iar programele şcolare nu ajută la schimbarea acestor date" .
Mitică este insă optimist şi transparent cand vine vorba de negocierile ce vor urma pentru televizările Ligii I, sezonul 2011: "Mă gandesc că această sumă s-ar putea dubla. Licitaţia propriu-zisă va avea loc in martie (nr. 2011), Ii aşteptăm pe toţi cei interesaţi. Totul va fi deschis, la vedere, vor fi caiete de sarcini. Cine plăteşte mai mult, va transmite campionatul intern. Fotbalul este in continuare foarte urmărit la noi in ţară, naşte multe pasiuni. Vom avea o mărire de cel puţin 10% pentru drepturile tv, ascultaţi ce vă spun".
"Timişoara, Oţelul, Vaslui şi Steaua, in această ordine" sunt, in viziunea preşedintelui Ligii favoritele ca caştigarea titlului. "După parerea mea, la capitolul fizic s-a mai umblat in ultima perioadă, suntem mult mai bine. Din punctul meu de vedere, psihicul este cel care ne trage rău de tot in jos. Aici este problema fotbalului romanesc", a precizat Dragomir, incercand să găsească explicaţia căderilor pe final ale echipelor noastre.
Naţionala stă insă mai bine: "Ii batem dom'le pe Bosnia şi la ei şi la noi. Luăm şase puncte. După, vom vedea ce va mai fi in preliminarii". "Mutu este Mutu, indiferent de ceea ce a făcut sau nu a făcut. Romania are mare nevoie de un jucător de certă valoare cum este el", a incheiat Dumitru Dragomir in interviul acordat pentru hotnews.ro.
P.S: Probabil ca lupta se va da intre Digi si Dolce....ar fi uimitor daca s-ar baga Focus...nimic nu-i imposibil desi e greu de presupus ca Upc-ul se va implica...
Last edited by Meridian; 21-12-10 at 19:44.