Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 28 of 28

Thread: Dragomir: "Suma pe drepturile de televizare se va dubla ?n 2011!"

RSP - TEAM horatyu's Avatar
    Mentioned
    67 Post(s)

asta e doar teorie nu da nimeni dublu pe acele meciuri
    crezi ca fotbalul de la noi e la fel cu cel din Germania sau Italia?

PS: iti recomand sa mai mergi la teatru si nu o sa iti para rau ca sunt actori tineri foarte talentati
    LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
    "SGU Stargate Universe"

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Fiecare meci a iesit la un cost de peste 150 000 euro cu tot cu TVA.Sa dai acum 300 000 pe un singur meci care sa iti aduca din publicitate cel mult 70-80 000 e o prostie.Digi,Dolce si Antenele au cumparat aceste meciuri chiar si in pierdere pentru a-si fideliza clientii dar si pentru a avea content pe programele de sport,audienta se face si cu emisiunile in care se cearta sefii de cubluri si se analizeaza fazele.TVR daca ia un Steaua-Dinamo,la care oricum iese in pierdere cu toata audienta posibila,nu are ce face cu aceste drepturi infara transmisiei propriu zise.

PS: Daca cineva avea bani de dat "dublu" pe porcaria de liga1 ar fi participat la licitatie si dadea dublu direct la liga si nu la intermediari.Eu zic ca merita mai putin de jumatate de fapt.
    :

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Eu nu cred ca meciurile din Liga 1 sint toate la fel.
    Steaua - Dinamo o fi 150.000 dar Branesti - Bistrita, nu cred.

Asa ca, daca aduc 70-80.000 din publicitate e vina televiziunilor nu a fotbalului.
    Greseala a fost ca au dat prea mult fotbal si lumea s-a saturat.

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Eu ziceam ca atat cat au dat pentru 3 sezoane, impartind la numarul de meciuri iese 150 000/meci,indiferent care.
    Televiziunile sunt de vina tot timpul.
    Nu mai bine sa le dea si astora de la bugetul de stat?Cat vor?Sute de milioane?Pai sa dea, sa stea Gigi,Migi,Pigi,etc toata ziua la TV,prin telefon,sa se certe intre ei si sa invarta bani cu lopata din drepturi de difuzare la care nu se uita nimeni.Fotbalistii sa aiba masini scumpe si pitipoance de Bamboo,sa nu joace nimic,etc.
    Daca acum 3 ani li s-a dat o suma au impresia ca acum trebuie sa li se dea chiar dublu.Culmea ca televiziunile sunt de vina ca nu vor sa cumpere un produs la un pret pe care nu il merita.
    Din partea mea sa nu mai transmita deloc.Mai sunt si alte sporturi pe lumea asta.Poate asa se vor gasi receptoare la Digi si Romtelecom ar lasa primul receptor in custodie,nu sa te oblige sa il cumperi si pe ala.Plus altele ce mai este de facut,m-am saturat de receptoare proaste si calitate slaba doar pentru ca se baga sute de milioane in fotbalul de 2 lei.Vechi.
    :

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Da, am inteles ce ai zis, numai ca ai gresit rationamentul.

Eu daca imi cumpar un Iphone cu 500 de euro, un Nokia cu 50 de euro si un alt telefon cu 50 de euro, tu crezi ca am cumparat 3 telefoane cu 200 fiecare ?

E o chestie de nuanta si la fotbal, nu compari Steaua-Dinamo cu Branesti - Sportul.

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Eu nu am comparat nimic.Nu ai inteles si nici nu are rost sa o aburim,a fost un calcul brut pe media costului unui meci.Daca ai chef sa presupui cu cat ar cumpara (inca o presupunere) TVR un presupus meci de la un presupus vanzator e treaba ta,dar in plina criza economica sa cumperi meciuri prin intermediari la pret dublu cand nu le cumpara nimeni direct se poate face doar daca vine comanda pe linie de partid.
    :

Standard RSP member suporter's Avatar
    Mentioned
    1 Post(s)

E clar ca Mitica de aceasta data a luat teapa. Si-a facut calculele gresit si a iesit altfel.
    Faptul ca a impartit transmisiile pe pachete a fost un lucru bun ca idee, dar nu a facut impartirea inteliget. Practic el a dorit sa vanda fiecare meci separat. Asta a fost o idee proasta! Pe cine intereseaza, cum spunea cineva mai sus, un meci intre Sportul si Branesti sau.... Era clar ca la cati bani cerea Liga, nimeni nu va plati.
    In opinia mea, cea mai buna variata era impartirea etapelor pe pachete de 2-3 meciuri care sa cuprinda unul de top si restul...
    Nemultumirea cluburilor este evidenta, pentru ca o mare parte dintre ele se finanteaza in proportie de peste 50% din aceste drepturi. Fara banii din drepturile tv vor da faliment.
    Cred ca daca Mitica nu va reusi sa vanda celelalte meciuri, in viitorul cmpionat for fi 10-12 echipe! Un lucru bun pentru calitatea fotbalului romanesc!

Standard RSP member Meridian's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

In Spania, de exemplu, meciul se da si la tv si la radio , plus pe internet...si lumea se duce la stadion...oare de ce?

Standard RSP member delta2k2's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Pentru ca acolo se mai joaca si fotbal adevarat ?
    Pentru ca prima grija a fotbalistilor e sa aiba rezultate sportive ?

La noi ... majoritatea jucatorilor e interesata de masini si "bagaboante"

maniac lao's Avatar
    Mentioned
    32 Post(s)

A iesit Mitica la rampa:
    "Drepturile TV sint in proporţie de 90% rezolvate. Cei care m-au criticat o să işi inghită limba de necaz, suma este mare de tot pentru criza in care ne găsim. Marea majoritate a telespectatorilor vor vedea meciurile"
    O fi bluff?
    Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by lao View Post
    ....
    O fi bluff?
    Da .
    :

Standard RSP member MihaiP's Avatar
    Mentioned
    21 Post(s)

Doi prieteni se intalnesc pe drum ...
    - Unde duci javra Ioane ?
    - S-o vand pe 1.000.000 de euro !
    - Cum asa ...1.000.000 de euro ?!
    - La atat o pretuiesc eu !!!

Peste vreo doua zile se reintalnesc ...
    - Nooo ...mai Ioane ...ti-ai vandut javra pe un milion ?
    - ei ... nu chiar ! da mi-a dat la schimb doua pisici a cate 500.000 fiecare !

Standard RSP member samuell's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Default liga1

Asta so creada el pe saracia asta,poate ia mai putin ca anul asta

Page 2 of 2 FirstFirst 12