Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 25 of 25

Thread: Salutare Prieteni!

RSP Team XVanish's Avatar
    Mentioned
    10 Post(s)

Apasati Ctrl + F5 si vedeti apoi. Daca nu atunci faceti-va update la browsere. Eu am testat pe Mozilla, IE7 si IE8, Chrome, Opera 10 si Safari 5.
    Internetul e distractie, nu pierde controlul!

Foloseste Google si YouTube inainte de a pune intrebari stupide!

Standard RSP member Diablo1's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Smile

Problema e de la monitor
    Folositi monitoare mai mari 22-24 zoli

Standard RSP member Scary's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

dupa voi ar trebui sa imi schimb si computerul, ca nu sunteti voi in stare sa instalati un script corect, pardon, sa adaugati un banner. :P
    Last edited by val; 21-12-10 at 07:26. Reason: quote inutil, vezi pct. nr 12 din Regulament: reg gen: http://sateliti.info/showthread.php?3-Regulament-Forum-si-Shoutbox

Mentioned
    10 Post(s)

Quote Originally Posted by XVanish View Post
    Apasati Ctrl + F5 si vedeti apoi. Daca nu atunci faceti-va update la browsere. Eu am testat pe Mozilla, IE7 si IE8, Chrome, Opera 10 si Safari 5.
    Scary: Spune-mi versiunea exacta a browserului pe care iti face figuri. Esti sigur ca ai dat Ctrl + F5?

Mentioned
    0 Post(s)

este ultimul chrome, actualizat, nu exista alte variante mai noi...

P.S. ca sa ma asigur, am accesat pagina de pe cele 3 browsere pe care le am instalate, i8, firefox, chrome.

la fel e la toate, adica bannerul blocheaza meniul forumului.

Standard RSP member cristilamb's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Problema e de la rezolutia monitorului, cel putin la mine.Cei care merg pe ecrane wide au probleme cu bannerul ala, ia incercati 1024 cu 768, sa vedeti ca afiseaza corect.

Mentioned
    0 Post(s)

in fine, se accepta si asa... dar daca sunteti profesionisti.... lucrurile se complica....

Mentioned
    10 Post(s)

cristilamb: La rezolutie mare e ok, la rezolutie mica exista riscul sa se urce bannerul peste jumatatea de jos a meniului de user din dreapta, asta pentru ca fiind spatiul mic pe latime, vine bannerul sub meniul de user. Desi am mutat bannerul mai jos, nu ar trebui sa mai fie probleme.

Scary: Lasa povestile inutile si raspunde-mi la intrebare. Asta daca vrei sa incerc sa rezolv problema. Desi tare cred ca nu e de la noi pentru ca deja am testat pe cele 7 browsere uzuale, dupa cum am scris mai sus.

Te mai intreb inca o data: pe ce versiune de Google Chrome iti face figuri? Ce sistem de operare ai?

Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by XVanish View Post
    cristilamb:

Te mai intreb inca o data: pe ce versiune de Google Chrome iti face figuri? Ce sistem de operare ai?
    ti-am mai zis mai sus, chrome vers. 8.0.552.224

windows 7.

apropo nu pe mine ma ajutati, ci pe voi...

Mentioned
    10 Post(s)

Scuze Scary, nu am vazut postul tau in care mi-ai dat detaliile. Deci iti face la fel in toate cele 3 browsere. In toate bannerul iti este peste meniul principal al forumului? Ai dat Ctrl+F5? Fa update la Adobe Flash player si vezi apoi, dupa cum imi dau seama problema nu e de la noi ci de la tine. Putem incerca sa aflam cauza... prima data fa update la Flash si vezi daca se schimba ceva, sau chiar reinstaleaza-l.

---------- Post added at 23:01 ---------- Previous post was at 23:00 ----------

Bun, Windows 7, am si eu ultimate insa nu am toate browserele decat pe XP. Instalez acum Chrome si pe Win 7 sa vad daca am si eu probleme.

---------- Post added at 23:09 ---------- Previous post was at 23:01 ----------

Da, se pare ca la rezolutie mai mica decat 1024x768 inclusiv, bannerul nu incape si se muta automat pe al doilea rand, adica deasupra meniului principal al forumului. Hmm... am doua solutii, sa micesc bannerul sau sa il mut altundeva. Gasesc imediat o solutie si vedem apoi.

---------- Post added at 23:18 ---------- Previous post was at 23:09 ----------

Gata, l-am rezolvat ca sa fie ok si la rezolutii mici. Sub 1024x768 il pune pe al doilea rand, nu pot sa fac bannerul mai mic de atat pentru ca nu se mai vede bine. Ar trebui sa fie ok acum in toate browserele la rezolutie minima de 1024x768 inclusiv. Oricum, 800x600 nu cred ca mai foloseste cineva.

Multumesc pentru info si ajutor!

Page 2 of 2 FirstFirst 12