-
Standard RSP member
Verifica si memoria, incearca sa scoti 1 stick de RAM si sa reincerci.
Daca e aceeasi eroare, incearca cu celalalt.
Daca ai doar unul, schimba de test cu cineva.
-
Am reusit sa bag windos-ul dar in timp ce l-am bagat i-mi dadea eruori la unele foldere care se incarcau si acum nu functioneaza corect. Am reusit de mai multe ori sa i-l bag dar tot asa incomplet. Temperatura la procesor a fost de 35 grade cea mai mare . Acum nu stiu cum sa il completez fara sa i-l rescriu din nou
-
incearca alt kit de windows 7 poate asta e problema
-
din ce povestesti tu se intampla coruperea datelor la copiere. asta poate avea mai multe cauze:
- sursa (dvd-ul) este de proasta calitate si nu poate fi citit cum trebuie de unitatea optica
- unitatea optica are lentila laserului murdara si corupe date la citire (se poate rezolva cu un cd cleaner) sau prin inlocuirea unitatii in sine
- hard disk-ul are ceva probleme. un scan disk (scanare in amanunt) cu acesta montat pe un sistem functional ar confirma (sau nu) aceste probleme
- memoria: de proasta calitate, overclock-ata, prost instalata (contact imperfect). un memtest va spune ce si cum
- cablul IDE/SATA de proasta calitate. un cablu de legatura intre unitati (hard disk/dvd-rom si placa de baza) ar putea duce la simptome de acest gen.
scoate memoriile si, folosint o coala alba de hartie (de copiator/imprimanta), incearca sa stergi contactele. inlocuieste discul. inclusiv, alta varianta. exista probabilitatea ca acestei instalari (kitului de instalare) sa nu-i conviva ceva din configuratia actuala a pc-ului. asigura-te ca sistemul indeplineste conditiile minime pentru a rula sistemul de operare ce vrei sa-l instalezi. inlocuieste hard disk-ul! incearca cu alta sursa! functionarea defectuoasa sau subdimensionarea acesteia poate duce la simptomele descrise de tine.
"completarea" fisierelor/directoarelor lipsa s-ar putea face cu system recovery. incearca si varianta asta. s-ar putea sa functioneaze. desi, din experienta proprie, instalarile defectuoase si, ulterior "carpite" nu dau performante. rezultatul iti va crea mai multi nervi si frustrare in functionarea ulterioara.
succesuri!
Last edited by techcenter; 19-12-10 at 12:33.
Reason: l.e.
-
am gasit problema ,era de la memaria RAM am inlocuito cu alta si am bagat windosul corect fara nici o eruare am pus la loc memoria lui si am gindit ca este program de refacut sau golire RAM . este asa ceva??
multumesc celor care au pierdut timpul cu problema mea
-
Dacă memoria este defectă fizic... nici o şansă.
In cel mai bun caz o trimiţi la garanţie
-
Standard RSP member
Cu placere.
Ma bucur ca am fost de ajutor.