-
Probleme instalare windows
Am incercat sa instalez un windows xp si se incarca o perioada dar foarte greu apoi da eroare acelasi windows l-am pus si pe alte pc-uri si a mers.am 2 cd-uri cu windows si sunt bune acum am scos de pe net si windows 7 si la fel se intampla se incarca un pic si apoi da eroare din ce cauza?care ar fi problema?Multumesc anticipat!!!
-
Posibil hard-u e pe duca!Pune-l pe un alt calculator si dai o testare cu Hd Tune.
-
Poate vii si cu ceva detalii : ce PC ai, ce eroare primesti etc
-
Standard RSP member
hdd!!!
cred ca este de la HDD - este aproape dus, incearca sa salvezi datele daca ai, dupa accea sa dai un check!!!
-
Verifica sau schimba cablul IDE/SATA, asigura-te ca este setat ca Master si mai incearca . Daca rezultatul este acelasi si eu merg pe ideea ca HDD este dus.
-
Standard RSP member
Verifica si unitatea optica de pe care instalezi, daca zici ca cd-ul e bun, e foarte probabil sa nu mearga cd-rom ul.
Cum spunea si delta, noteaza eroarea.
-
cand instalezi e indicat sa sterrgi partitia C si sa o faci din meniul de instalare , astfel iti va verifica si integritatea partitia, daca ai facut asta si problema ramane verifica prima data cdrom-ul si apoi memoria ram - poti incerca cu memtest va dura ceva dar vei afla daca ai probleme cu ramu.
Cu temperatura procesorului cum stai? vezi daca nu e prea mare
aceasta eroare e cu ecran albastru? daca da noteaza sirul de 0X000..... si cauta pe google asa vei afla motivu.
-
eroarea care i-mi apare este error code:0x80070570 la windows 7