-
Probleme instalare windows
Am incercat sa instalez un windows xp si se incarca o perioada dar foarte greu apoi da eroare acelasi windows l-am pus si pe alte pc-uri si a mers.am 2 cd-uri cu windows si sunt bune acum am scos de pe net si windows 7 si la fel se intampla se incarca un pic si apoi da eroare din ce cauza?care ar fi problema?Multumesc anticipat!!!
-
Posibil hard-u e pe duca!Pune-l pe un alt calculator si dai o testare cu Hd Tune.
-
Poate vii si cu ceva detalii : ce PC ai, ce eroare primesti etc
-
Standard RSP member
hdd!!!
cred ca este de la HDD - este aproape dus, incearca sa salvezi datele daca ai, dupa accea sa dai un check!!!
-
Verifica sau schimba cablul IDE/SATA, asigura-te ca este setat ca Master si mai incearca . Daca rezultatul este acelasi si eu merg pe ideea ca HDD este dus.
-
Standard RSP member
Verifica si unitatea optica de pe care instalezi, daca zici ca cd-ul e bun, e foarte probabil sa nu mearga cd-rom ul.
Cum spunea si delta, noteaza eroarea.
-
cand instalezi e indicat sa sterrgi partitia C si sa o faci din meniul de instalare , astfel iti va verifica si integritatea partitia, daca ai facut asta si problema ramane verifica prima data cdrom-ul si apoi memoria ram - poti incerca cu memtest va dura ceva dar vei afla daca ai probleme cu ramu.
Cu temperatura procesorului cum stai? vezi daca nu e prea mare
aceasta eroare e cu ecran albastru? daca da noteaza sirul de 0X000..... si cauta pe google asa vei afla motivu.
-
eroarea care i-mi apare este error code:0x80070570 la windows 7
-
instalezi versiunea 64bit ? sau ai resurse doar pentru 32 ?
-
-
-
Standard RSP member
Verifica si memoria, incearca sa scoti 1 stick de RAM si sa reincerci.
Daca e aceeasi eroare, incearca cu celalalt.
Daca ai doar unul, schimba de test cu cineva.
-
Am reusit sa bag windos-ul dar in timp ce l-am bagat i-mi dadea eruori la unele foldere care se incarcau si acum nu functioneaza corect. Am reusit de mai multe ori sa i-l bag dar tot asa incomplet. Temperatura la procesor a fost de 35 grade cea mai mare . Acum nu stiu cum sa il completez fara sa i-l rescriu din nou
-
incearca alt kit de windows 7 poate asta e problema
-
din ce povestesti tu se intampla coruperea datelor la copiere. asta poate avea mai multe cauze:
- sursa (dvd-ul) este de proasta calitate si nu poate fi citit cum trebuie de unitatea optica
- unitatea optica are lentila laserului murdara si corupe date la citire (se poate rezolva cu un cd cleaner) sau prin inlocuirea unitatii in sine
- hard disk-ul are ceva probleme. un scan disk (scanare in amanunt) cu acesta montat pe un sistem functional ar confirma (sau nu) aceste probleme
- memoria: de proasta calitate, overclock-ata, prost instalata (contact imperfect). un memtest va spune ce si cum
- cablul IDE/SATA de proasta calitate. un cablu de legatura intre unitati (hard disk/dvd-rom si placa de baza) ar putea duce la simptome de acest gen.
scoate memoriile si, folosint o coala alba de hartie (de copiator/imprimanta), incearca sa stergi contactele. inlocuieste discul. inclusiv, alta varianta. exista probabilitatea ca acestei instalari (kitului de instalare) sa nu-i conviva ceva din configuratia actuala a pc-ului. asigura-te ca sistemul indeplineste conditiile minime pentru a rula sistemul de operare ce vrei sa-l instalezi. inlocuieste hard disk-ul! incearca cu alta sursa! functionarea defectuoasa sau subdimensionarea acesteia poate duce la simptomele descrise de tine.
"completarea" fisierelor/directoarelor lipsa s-ar putea face cu system recovery. incearca si varianta asta. s-ar putea sa functioneaze. desi, din experienta proprie, instalarile defectuoase si, ulterior "carpite" nu dau performante. rezultatul iti va crea mai multi nervi si frustrare in functionarea ulterioara.
succesuri!
Last edited by techcenter; 19-12-10 at 12:33.
Reason: l.e.