Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 18

Thread: Probleme instalare windows

nykanor
    Guest

Unhappy Probleme instalare windows

Am incercat sa instalez un windows xp si se incarca o perioada dar foarte greu apoi da eroare acelasi windows l-am pus si pe alte pc-uri si a mers.am 2 cd-uri cu windows si sunt bune acum am scos de pe net si windows 7 si la fel se intampla se incarca un pic si apoi da eroare din ce cauza?care ar fi problema?Multumesc anticipat!!!

Standard RSP member startrek1's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Posibil hard-u e pe duca!Pune-l pe un alt calculator si dai o testare cu Hd Tune.

Standard RSP member delta2k2's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Poate vii si cu ceva detalii : ce PC ai, ce eroare primesti etc

Standard RSP member costibarda's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Default hdd!!!

cred ca este de la HDD - este aproape dus, incearca sa salvezi datele daca ai, dupa accea sa dai un check!!!

dMd
    Guest

Verifica sau schimba cablul IDE/SATA, asigura-te ca este setat ca Master si mai incearca . Daca rezultatul este acelasi si eu merg pe ideea ca HDD este dus.

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Verifica si unitatea optica de pe care instalezi, daca zici ca cd-ul e bun, e foarte probabil sa nu mearga cd-rom ul.

Cum spunea si delta, noteaza eroarea.

Standard RSP member franta's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

cand instalezi e indicat sa sterrgi partitia C si sa o faci din meniul de instalare , astfel iti va verifica si integritatea partitia, daca ai facut asta si problema ramane verifica prima data cdrom-ul si apoi memoria ram - poti incerca cu memtest va dura ceva dar vei afla daca ai probleme cu ramu.
    Cu temperatura procesorului cum stai? vezi daca nu e prea mare
    aceasta eroare e cu ecran albastru? daca da noteaza sirul de 0X000..... si cauta pe google asa vei afla motivu.

nykanor
    Guest

eroarea care i-mi apare este error code:0x80070570 la windows 7

Happy fery21's Avatar
    Mentioned
    8 Post(s)

instalezi versiunea 64bit ? sau ai resurse doar pentru 32 ?
    ..::EGAMI TEAM::..

nykanor
    Guest

pentru 64

Happy fery21's Avatar
    Mentioned
    8 Post(s)

resursele sunt de 64 ?
    ..::EGAMI TEAM::..

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Verifica si memoria, incearca sa scoti 1 stick de RAM si sa reincerci.
    Daca e aceeasi eroare, incearca cu celalalt.

Daca ai doar unul, schimba de test cu cineva.

nykanor
    Guest

Am reusit sa bag windos-ul dar in timp ce l-am bagat i-mi dadea eruori la unele foldere care se incarcau si acum nu functioneaza corect. Am reusit de mai multe ori sa i-l bag dar tot asa incomplet. Temperatura la procesor a fost de 35 grade cea mai mare . Acum nu stiu cum sa il completez fara sa i-l rescriu din nou

Standard RSP member franta's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

incearca alt kit de windows 7 poate asta e problema

Standard RSP member techcenter's Avatar
    Mentioned
    1 Post(s)

din ce povestesti tu se intampla coruperea datelor la copiere. asta poate avea mai multe cauze:
    - sursa (dvd-ul) este de proasta calitate si nu poate fi citit cum trebuie de unitatea optica
    - unitatea optica are lentila laserului murdara si corupe date la citire (se poate rezolva cu un cd cleaner) sau prin inlocuirea unitatii in sine
    - hard disk-ul are ceva probleme. un scan disk (scanare in amanunt) cu acesta montat pe un sistem functional ar confirma (sau nu) aceste probleme
    - memoria: de proasta calitate, overclock-ata, prost instalata (contact imperfect). un memtest va spune ce si cum
    - cablul IDE/SATA de proasta calitate. un cablu de legatura intre unitati (hard disk/dvd-rom si placa de baza) ar putea duce la simptome de acest gen.

scoate memoriile si, folosint o coala alba de hartie (de copiator/imprimanta), incearca sa stergi contactele. inlocuieste discul. inclusiv, alta varianta. exista probabilitatea ca acestei instalari (kitului de instalare) sa nu-i conviva ceva din configuratia actuala a pc-ului. asigura-te ca sistemul indeplineste conditiile minime pentru a rula sistemul de operare ce vrei sa-l instalezi. inlocuieste hard disk-ul! incearca cu alta sursa! functionarea defectuoasa sau subdimensionarea acesteia poate duce la simptomele descrise de tine.

"completarea" fisierelor/directoarelor lipsa s-ar putea face cu system recovery. incearca si varianta asta. s-ar putea sa functioneaze. desi, din experienta proprie, instalarile defectuoase si, ulterior "carpite" nu dau performante. rezultatul iti va crea mai multi nervi si frustrare in functionarea ulterioara.

succesuri!

Page 1 of 2 12 LastLast