Results 1 to 15 of 18

Thread: montura H-H, rog ajutor

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    maniac lao's Avatar
    Mentioned
    31 Post(s)

Eu zic sa verifici cablul si mufele (si eventuale innadituri) daca muta nitel si moare cred ca ai pierderi pe cablu.
    Cum ai testat tu pe direct fara motor nu e concludent, consumul este mai mic.
    Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Cablul cu care am testat este de 1 m, este cablul cu care reglez antene, cablul l-am conectat la receptor (Optibox extra cx pvr ready) si apoi la motor.
    Dau comanda din receptor si comuta de 3 ori secadat si gata.
    Am desfacut montura, nu sunt probleme la angrenaje, dar am observat pe circuitul care vine la butoanele pt. comutare o portiune albita semn ca ar fi ajuns apa acolo asa cred.
    Va multumesc pt. sfaturi si sper sa gasesc problema pana la urma tot cu ajutorul vostru!
    Last edited by SuperSonic; 05-06-12 at 22:08. Reason: Regula 12, nu mai face quote la postul anterior !

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Am rezolvat problema, a trebuit sa desfac montura si sa umblu la angrenaj, dupa ce am pus tija metalica la pozitia 0 si am asezat din nou angrenajul am reusit sa dau comanda din nou monturii fara intreruperi.
    Acum doar trebuie sa reglez foarte bine totul pt. a nu mai avea joc si sa nu mai ajung la aceeasi problema.
    Va multumesc pt. sfaturi si sprijin!

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Default rog ajutor!!!

am o montura h h strong mi s-a dus in partea de est peste gradatie si nu mai vrea sa vina inapoi sa se miste nici cand ii dau comanda de pe telecomanda receptorului nici cand i-am dat comanda de pe butonul monturii de unde o muti manual !! becul e albastru cu rosu intermitent . Sageata de indica gradatia este peste limita de 60 E trecuta, are ceva ? ce sa ii fac ? dac ii dau comanda sa o mute la zero se aude cate o secunda incearca sa mute motorasul si atat apoi din nou si tot asa si ledul palpaie intermitent verde rosu !

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Posibil sa ai montura blocata, solutia cred ca ar fi sa desfaci motorul si sa-l asezi cum trebuie pe angrenaj.

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Default multumesc

Quote Originally Posted by dm9 View Post
    Posibil sa ai montura blocata, solutia cred ca ar fi sa desfaci motorul si sa-l asezi cum trebuie pe angrenaj.

multumesc acum ma apuc de treaba sa vad ....

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Default gata am reusit

multumesc pt sfaturi era blocat in limita estica a trecut de dinti aia dar si-a dat drunul cand l-am desfacut si merge o sa evit sa il mai dauc spre est la maxim
    Last edited by delta2k2; 01-12-12 at 17:16. Reason: Regula 12 : Quote inutil