multumesc ptr ajutor, dar antena si-a revenit singura,merge de la 60E la 60V fara probleme,probabil ca a fost setata vreo limita la Est, eu folosesc o antena mobila la Placa Skystar 2 si la un receiver FTA.
multumesc ptr ajutor, dar antena si-a revenit singura,merge de la 60E la 60V fara probleme,probabil ca a fost setata vreo limita la Est, eu folosesc o antena mobila la Placa Skystar 2 si la un receiver FTA.
Salut!
Am pe cineva cu o problema la o montura h-h Optibox DM 3800 (actuala Amiko DM 3800) si anume nu mai muta pe nici un satelit, cele doua leduri se aprind in acelasi timp (led pt. E si led pt. V). Montura a fost pusa de mine si doresc sa-l ajut bineinteles prin amabilitatea voastra a celor care au mai intampinat o astfel de problema.
Am verificat, sa nu fie problema de la receptor (Optibox extra cx pvr ready), cablu, lnb montand antena direct pe suport si in acest moment merg programele fara probleme fara montura.
Montura ia comanda in sensul ca daca apas pe oricare din butoane ori E ori V muta din aproape in aproape adica am apasat a mutat foarte putin, iar apas iar muta.
De mentionat ca a cam fost izbita de ploaie curgand apa de la o streasina de multe ori pe ea.
Montura nu mai este in garantie.
Va multumesc !
Reseteaza motorul. Ori are o gaura unde bagi ceva ascutit , ori trebuie sa ti apasate ambele butoane si sa-i conectezi cablu. Vezi in manual care e modalitatea.
Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru
reset la motor[apesi 15 sec simultan pe ambele butoane]
in receptor la gotox duci antena la 0[go to 0]
reboot la rec/bafta
Am resetat motorul, dar cand dau comanda sa mute de pe un satelit pe altul face 3 mutari scurte si atat am incercat la alt receptor decat la cel la care s-a intamplat ,,bucuria".
poti incerca sa demontezi motorul, mecanismul e foarte simplu, poate rotzile au joc sau au dinti rupti, inspectezi intern daca este vre-o problema!
eu am avut un strong, dupa 5 ani avea joc si am vrut sa-l arunc, l-am desfacut, am mai strans bucsele, .... si il mai folosesc si acum cu antena fier 1.25 M.
refuza sa se strice!![]()
Last edited by SuperSonic; 05-06-12 at 22:08. Reason: Regula 12, nu mai face quote la postul anterior !
Eu zic sa verifici cablul si mufele (si eventuale innadituri) daca muta nitel si moare cred ca ai pierderi pe cablu.
Cum ai testat tu pe direct fara motor nu e concludent, consumul este mai mic.
Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru