Results 1 to 15 of 18

Thread: montura H-H, rog ajutor

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Expert Gigablue & Mut@tant 4k laleauaneagra's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

ca prima impresie,uita te ca nu cumva 7E sa fie setat ca limita est,sa nu fi facut cumva o setare gresita,da un reset la motor si in receptor,in receptor dai reset,save,restart
    incearca sa dai antena jos si vezi daca merge
    manual merge sa treci de 7E?
    HD51: 4K - KODI - HBBTV - IPTV STALKER
    TOP5: Zgemma H9,
    Mut@nt/AX HD51 4K, Axas E4HD, Bre2ze4K, VU+ Ultimo 4K

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

multumesc ptr ajutor, dar antena si-a revenit singura,merge de la 60E la 60V fara probleme,probabil ca a fost setata vreo limita la Est, eu folosesc o antena mobila la Placa Skystar 2 si la un receiver FTA.

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Salut!

Am pe cineva cu o problema la o montura h-h Optibox DM 3800 (actuala Amiko DM 3800) si anume nu mai muta pe nici un satelit, cele doua leduri se aprind in acelasi timp (led pt. E si led pt. V). Montura a fost pusa de mine si doresc sa-l ajut bineinteles prin amabilitatea voastra a celor care au mai intampinat o astfel de problema.
    Am verificat, sa nu fie problema de la receptor (Optibox extra cx pvr ready), cablu, lnb montand antena direct pe suport si in acest moment merg programele fara probleme fara montura.
    Montura ia comanda in sensul ca daca apas pe oricare din butoane ori E ori V muta din aproape in aproape adica am apasat a mutat foarte putin, iar apas iar muta.
    De mentionat ca a cam fost izbita de ploaie curgand apa de la o streasina de multe ori pe ea.
    Montura nu mai este in garantie.
    Va multumesc !

maniac lao's Avatar
    Mentioned
    31 Post(s)

Reseteaza motorul. Ori are o gaura unde bagi ceva ascutit , ori trebuie sa ti apasate ambele butoane si sa-i conectezi cablu. Vezi in manual care e modalitatea.
    Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru

Standard RSP member gladix's Avatar
    Mentioned
    6 Post(s)

reset la motor[apesi 15 sec simultan pe ambele butoane]
    in receptor la gotox duci antena la 0[go to 0]
    reboot la rec/bafta

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Am resetat motorul, dar cand dau comanda sa mute de pe un satelit pe altul face 3 mutari scurte si atat am incercat la alt receptor decat la cel la care s-a intamplat ,,bucuria".

Golden Member dingo31's Avatar
    Mentioned
    48 Post(s)

poti incerca sa demontezi motorul, mecanismul e foarte simplu, poate rotzile au joc sau au dinti rupti, inspectezi intern daca este vre-o problema!
    eu am avut un strong, dupa 5 ani avea joc si am vrut sa-l arunc, l-am desfacut, am mai strans bucsele, .... si il mai folosesc si acum cu antena fier 1.25 M.
    refuza sa se strice!
    Last edited by SuperSonic; 05-06-12 at 22:08. Reason: Regula 12, nu mai face quote la postul anterior !