-
Sky Bundesliga nu apare la 'tv', ci la 'data'...o ciudatenie!
Desi scanata frecventa unde apare Sky (Germania) canalele nu apar la 'tv' ci la 'data'. Cum procedez ptr a le trece la 'tv'? Am imaginea gemini 4.7...multumesc anticipat de sfaturi ! Am Optibox 550 S.
-
Tie tia scanat toate frecventele , nu e gresit
Normal se transmite pe un canal cu optiuni
Deci tu ai un buton la telecomanda unde ai acele optiuni
Pe DM la telecomanda este butonul verde, tu te uiti la sport info si tastezi verde unde ai informatiile pentru untercanale
La fel se intämpla si la Sky select
Ps:Aceste canale nu au transmisie tot timpul din pacate nu am optibox pentru ati putea spune cum functioneaza telecomanda
-
Super Member
Incearca sa faci un buchet, cu DreamboxEdit, si pui "datele" acolo
-
Merge si prima varianta. Se intra pe Sky Sport Info si se apasa tasta verde de pe telecomanda receiverului Optibox 550 S si apare:
Portal
Europa League
Bundesliga
Se pare ca merge asa sa accesezi(desi acum daca dau pe acele canale imi pare ca 'momentan nu emite semnal acest canal' - exemplu Sky Bundesliga 2...semnal 94 % cu 91 % si imaginea e neagra)
Varianta 2 cu utilitarul acela e la fel de eficienta...diferenta e ca apar canalele in permanenta in lista si daca emit si daca nu emit sau apar dupa ce apesi tasta verde.
P.S: Multumesc frumos. Sunt convins ca nu voi fi ultimul care se loveste de problema aceasta.
Last edited by Meridian; 17-12-10 at 12:47.