Results 1 to 15 of 60

Thread: Clarke-Tech ET9000 - noul lider din familia procesoarelor Broadcom

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member MihaiP's Avatar
    Mentioned
    21 Post(s)

Contrar sfatului meu ...cuscrul meu si-a comandat un receptor CTech ET9000 ! cum eroarea s-a produs ...
    nu ramine decat sa incerc sa scot din el tot ce este mai bun ! si va voi tine la curent ....
    Pentru ca tonul acestui anunt este cam pesimist ...o sa incerc sa ma explic :

- receptorul calca pe calea deja cunoscuta a lui VU+Duo ...receptor bun dar care s-a stins ca interes ...
    - receptorul vine intr-un moment rau pentru dezvoltatorii Broadcom ... restrictii si disparitia celei mai
    bune echipe ... BlackHole ...
    - imagineile vazute de mine pana acum par a fi mai degraba incercari decat finalizari
    - ca la inceputurile lui VU+ ... imaginea pare a se "carpi" manual cu drivere de ultima ora ...
    - suportul fabricantului mi se pare subtire ... putine imagini in timp destul de mare ...
    - comentariile asupra receptorului real ...ca rezultat al unei testari coerente , fie lipsesc ,
    fie vin din partea unora care n-au competenta ...si asta pe forumuri cu reputatie !
    - cam mult amatorism in jurul unei firme cu o reputatie onorabila !!!
    - materialele de prezentare ale firmei ...sub toata critica ! poze cetzoase , date tehnice sumare ...

Cu toate astea ...cunoscute fiind datele problemei ... ma voi mobiliza si va voi tine la curent !
    totul incepe saptamina viitoare cu o operatie pe cord deschis ...
    Last edited by MihaiP; 21-04-11 at 19:22.