Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Results 1 to 15 of 18

Thread: Wifi

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    maniac lao's Avatar
    Mentioned
    31 Post(s)

Default Wifi

Va rog sa-mi recomandati un USB wifi care sa mearga pe VU DUO (BlackHole_VUDUO_141C_USB)
    Am incercat vreo 3 dar nu le vede .
    Variante in uz va rog ca liste am gasit si eu.
    Multumesc

PS. Daca in afara de activarea din kernel mai exista alte setari spuneti-mi si mie. In network nu vede nimic wifi
    Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru

maniac lao's Avatar
    Mentioned
    31 Post(s)

Am probat mai multe imagini, inclusiv cea originala, am cumparat usb tplink 321 care e specificat in mai multe liste ca merge, dar degeaba.
    Chiar nu e nimeni cu wifi pe vu+duo?
    Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru

Standard RSP member franta's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

exact asta vroiam sa intre si eu; ma intereseaza si pe mine sa-mi cumpar un stick wireless, deci va rog dati exemple de stick wireles care chiar este folosit ,poate kiar ce impresii v-au lasat folosirea lor
    eu folosesc imaginea vti2.3 , cred ca e important.
    multumesc

maniac lao's Avatar
    Mentioned
    31 Post(s)

Cred ca e vreo setare sau ceva de instalat suplimentar (am instalat din package management tot ce mi-a dat prin cap), am instalat vti, bh, originala, pli, am pus 4 feluri de usb, dar degeaba.....

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Default wifi

Sal,pentru a putea folosi un stic ,exempu TP Link 321 G ,acesta trebuie sa fie un model mai vechi... si mai exact sa aibe chipset RT73 Ralink ,altfel,daca folositi ALTCEVA.... la orice imagine folositi ...VU+ nu va recunoaste aceasta placa de retea.
    In schimb daca veti folosi imaginea BlackHole Vu+ Duo v. 1.4.4 Multiboot din descrierea ei printre altele se spune ca:- Added usb wifi RT3070 chip support ,ceea ce inseamna ca puteti folosi si modele noi de placi de retea,nu neaparat RT 73 Ralink ,driverele fiind compilate pt.Vu+ ....si chiar functioneaza.(personal am TP Link 321 G modelul vechi si cel nou si in plus si un TP Link 727 ,la care am si ramas fiind mai stabil si conexiunea tinde sa ramana la :-100% linq )

maniac lao's Avatar
    Mentioned
    31 Post(s)

E tl-wn321g v4. Asta sa fie explicatia? O sa pun 1.4.4 sa vedem.....

Mentioned
    3 Post(s)

http://ralink.rapla.net/
    deci astea din lista data mai sus sant compatibile cu vu+, avand chipsetu Ralink , a se vedea mai jos in pagina data Ralink RT2501USB (RT73 ?) chipsets based wireless 802.11g devices
    am gasit pe amazon un stick care apare in lista aceia: http://www.amazon.de/Linksys-WUSB54G...7197105&sr=1-1
    este bun sticu asta sau sa caut altu

ceva din lista de aici e bun? http://www.wireless-driver.com/ralin...ndows-drivers/
    Last edited by franta; 08-02-11 at 23:42.

maniac lao's Avatar
    Mentioned
    31 Post(s)

Initial am incercat cu astea 3:
    Trendnet TEW648UB v1.0R
    Surecom EP 9001-g 3A
    X-Micro Wlan 11G usb adapter

@franta vezi ca surecom EP 9001-g 3A apare in pagina aia dar la mine nu a mers........

Am mai gasit in magazie 2 bucati:
    Netgear WG121
    ParkerVision
    o sa le probez si pe astea....

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Default wifi

Repet,tot ce are la baza Ralink RT73 USB Wireless... ca o sa-i zica TP link ,MSI,etc ...e OK pe orice versiune de imagine(VTI;VIX;BH....),dar... imagini mai noi la care vedem ca sa adaugat rt2570 , rt3070 WLAN drivers inseamna k deja putem folosi si alte chipset-uri nu neaparat RT73 si astfel lista (placilor de retea wirelwes)e mult mai mare.
    E bine de stiut ca la criptare tre sa folosim WPA sau WPA2 .Eu nu folosesc nici una ...ci doar o filtrare dupa MAC.

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Salutari !. Sunt nou posesor de vu+solo si TP-LINK TL-WN7200ND(stick wi-fi primit de la sat-m impreuna cu stb-ul). Am verificat functionalitatea wi-fi pe imaginile: vti, vix, black-hole . Pe vix nu am reusit sa instalez reteaua wi-fi, insa este posibil sa necesite drivere suplimentare--la celelalte imagini instalarea este foarte simpla, functionand in paralel cu lan sau independenta.

Mentioned
    3 Post(s)

http://www.amazon.de/TP-Link-TL-WN72...7374371&sr=8-1

deci tu ai modelul asta , daca nu pune o poza

maniac lao's Avatar
    Mentioned
    31 Post(s)

Dupa "lupte seculare" am rezolvat. Am gasit la un amic un MSI US54SE II V2.0 (a fost kit cu ruterul) care merge pe BlackHole 1.4.4
    Din ce am vazut, ce usb e compatibil merge din prima fara sa fie nevoie sa umbli prin fisiere, care nu, n-ai ce-i face!

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by franta View Post
    http://www.amazon.de/TP-Link-TL-WN72...7374371&sr=8-1

deci tu ai modelul asta , daca nu pune o poza
    Exact .
    Enervat este ca nu reusesc sa instalez un driver pentru wi-fi pe imaginea vix team.

Mentioned
    3 Post(s)

mia venit si mie adaptoru wireles , e mai mare decat ma aasteptam , da e ok isi face treaba,
    mersi @R3al.dx