0

Dislikes:
0
-
mihaip stii cumva daca a disparut delayul la comutarea intre canale pe icvs/pe dm 500hd -ul meu asta a fost singurul lucru care ma deranjat la imagine in rest beton armat
-
Eu am facut teste pe 800se HD si 800 HD ...dar numai testul concret pe 500HD poate raspunde
corect la aceasta intrebare ! ei zic ca au umblat si in driverul de tunner ... deci s-ar putea sa se
fi imbunatatit zappingul ... cel putin pe cele doua receptoare testate erau diferente sensibile ...
mai bun la 800se !
-
Standard RSP member
Dezamagire totala GP3
@mihaip
Ai prezentat frumos proiectul asta cu GP3.
Insa constat ca lucrurile nu stau tocmai asa. Am probat pe DM800. Proiectul este intradevar la inceput si de viitor; abunda de buguri chiar de la instalare (aleator ramane blocata pe gemini install plugin.. ; nu iti ramane decat sa o iei de la inceput .. poate nu merge netul in momentul ala si tu te plictisesti asteptand sa se termine). Presupunem ca te descurci si treci mai departe scapi de install plugin si dai de settings. Ia incearca 16.0 E ; la fiecare schimbare de canal apare enervant No data on transponder Timeout reading PAT plus timpul de asteptare de rigoare chiar daca stergi si faci scanare. Initial nici nu m-am prins ca apare chestia asta; ma uitam pe Astra si acolo nu am sesizat. Ce sa mai zic de skinuri nefinisate facute de graba. Ca sa pui la punct imaginea trebuie sa pierzi o groaza de timp. Pana la urma se rezolva dar cred ca te lasi pagubas si revii la ce ai avut anterior. Nu mai zic de calitatea imaginii aici poate sunt si subiectiv avand in vedere ca asta ati constatat si voi.
Nu este o imagine matura. In concluzie, deocamdata nu imi place. Am revenit la GP2. Ma asteptam la ceva mult mai bun. Sunt total dezamagit.
-
Deh ...chestie de gusturi ! Eu apreciez efortul tehnic si mai ales ca au hotarat sa ramana in viata !
dealtfel "release note" , prezenta pe forumul de origine si in deschiderea acestui thread , ne spune
limpede ca sint departe de finisarea cu care ne-am obisnuit ! Despre settings ... eu mi-am incarcat
propriile settings ... contin cca. 800 de canale SD si toate HD-urile , evident alese , de la 39e la 1w ,
pe 10 sateliti ... fiind de data recenta , sub o luna , merge fara repros ! dar inclin sa-ti dau dreptate
...unele din fisierele de settings de pe serverul Gemini sint nedatate si cred ca vin din preistorie !
ramin la Gemini3 ! i-mi place sa privesc cum creste copilul ...
Last edited by MihaiP; 22-12-10 at 06:52.
-
Cum zice si mihaip sänt la inceput , eu am probat pe 800se si merge chiar foarte bine
Dupa instalare update cam in fiecare zi iese ceva
Te ajuta si un Usb pentru picoane
Am avut si eu destule imagini verzi crash da acum merge
Cät despre imagine si skinuri ,da mai au de lucru