-
Grupul Intact planuieste sa infiinteze in 2011 o platforma DTH
Grupul Intact intentioneaza sa lanseze, in 2011, doua noi posturi de televiziune si planuieste o platforma DTH (direct-to-home), scrie Capital, care o citeaza pe Camelia Voiculescu. Aceasta explica, citata de publicatia economica: "In ceea ce ne priveste, ne gandim serios la lansarea unui DTH, avand in vedere evolutia naturala a marilor companii media de la statutul de dezvoltatori de continut la cel de provideri".
Sursa : http://economie.hotnews.ro/stiri-med...u-antena-1.htm
http://www.capital.ro/detalii-artico...11-142075.html
-
deja piata este saturata si chiar nu imi pot da seama cu ce pot veni nou sa sparga piata , grupul intact inca nu a trecut nici A1 la 16/9 nu mai zic de teste HD si ei viseaza cai verzi pe pereti ... doar o miscare de marketing sa atraga atentia asupra lor , parerea mea
-
poate in idea ca vor fi blocati pe celelte dth uri romanesti datorita cenzurii lui basescu
si ar fi o idee buna daca ar merge in sharing am avea o gama de oferte de unde alege
-
o dăm iar in politica ? ce treaba are basescu cu DTH ? parerea mea este sa ne limitam la comentarii tehnice si sa lasam politica pentru offtopic
-
Membru de onoare
Daca va achizitiona un DTH deja existent pe piata, ar avea ceva sanse... de supravietuire!
Parca si despre Vantu se dadea stire "bomba" ca lanseaza un DTH!?
-
Vai ce bine ! daca vor strange toate canalele mitocanesti cu stiri despre viata curvelor ...
va fi o binefacere publica ! ce de subcultura , ce de fitze , ce de CanCan , ce de ... imbecili !
P.S. comentariul meu fiind strict ... tehnic !
-
cu boom nu cred ca se incurca cineva ( inca nu este cunoscută adevarata relatie intre romtelecom si boom ) , akta nu cred ca este de vanzare si cred ca stau destul de bine per ansambul ( cablu+sat+internet+telefonie ) in mediul rural si se pare ca se tot extind . la restul dth-urilor nu cred ca se pune problema vanzarii , poate doar sa lanseze un pachet pe unul din satelitii pe care avem deja pachete romanesti si sa-l codeze in acelasi sistem cu unul din aceste pachete si sa intre intr-o oarecare colaborare .